OLYMPIA UITZENDBUREAU BERGEN OP ZOOM

Noordzijde Haven 78
4611 GV Bergen op Zoom

Tel. (0164) 236444

E-mail: bergenopzoom@olympia.nl
Website: www.olympia.nl

Aantal medewerkers: 9
Vestigingsjaar: 2000

Olympia Uitzendbureau in Bergen op Zoom bijt zich vast in iedere opdracht en zoektocht. De regionale vestiging heeft vacatures in alle branches: van logistiek tot horeca en van techniek en callcenter tot zorg. Het team is betrokken, enthousiast en heeft de drive die kenmerkend is voor ondernemers. De eigenaar, Petra Franken spreekt dezelfde taal als mede-ondernemers.

Passie en resultaat

Ons succes hangt af van de tevredenheid van klanten én kandidaten. Dat realiseren we ons elke dag weer. Daarom zetten we net dat stapje extra, zullen we niet snel zeggen dat iets niet kan. Met passie en commitment halen we altijd ons doel. Olympia in Bergen op Zoom gaat altijd voor het beste resultaat, is initiatiefrijk en heeft kennis van de lokale markt. Het investeert in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten en collega’s.

Persoonlijke aanpak

Met vijftien bureaus in de regio neemt Olympia Uitzendbureau 20% van de markt voor haar rekening. Olympia werkt bijvoorbeeld op grote inhouse locaties zoals DHL, Ricoh en Philip Morris maar ook bij grotere lokale ondernemingen zoals pack2pack en Solidus Solutions. Waarom het zo succesvol is? Vanwege het persoonlijke contact met klanten en uitzendkrachten. Ze hebben oprechte, persoonlijke interesse in wat hen beweegt. In die zin zijn ze eigenlijk een beetje ouderwets. Zij ontmoeten onze uitzendkrachten nog vaak op de vestiging of op hun werkplek. De uitzendkrachten voelen zich echt onderdeel van het Olympiateam. Olympia weet met deze benadering betrouwbare kandidaten te selecteren en biedt passende oplossingen voor haar klanten.

Aan het werk

Tegelijkertijd weten kandidaten dat ze op korte termijn aan het werk kunnen. Morgen, of misschien vanmiddag al. Olympia heeft werk. Voor mensen die een opstapje nodig hebben naar een langdurig dienstverband, mensen die tijdelijk werk zoeken en mensen die tijdens een zoektocht naar een andere baan in het werkritme willen blijven.

Loyaal, stabiel en eerlijk

Gemiddeld werken intercedenten 10 maanden bij een Uitzendbureau. Bij Olympia Bergen op Zoom ligt dit gemiddelde op ruim acht jaar. Die loyaliteit en stabiliteit uit zich ook naar haar klanten. Daarnaast is het team Tulay, Aimeé, Marieke, Serge, Mirte, Bart en Annemiek helder in de communicatie en eerlijk. Als er morgen een baan beschikbaar is, weet een kandidaat dat meteen. Maar als een uitgebreidere zoektocht noodzakelijk is, wordt dit ook benoemd.

Regio Bergen op Zoom

Wilko de Jong en Petra Franken wonen van kinds af aan in Bergen op Zoom. Hierdoor hebben ze grote binding bij de regio en een flinke kennis van de bedrijven en historie. Olympia is bovendien een veel geziene gast en sponsor in de regio. Ze zijn bijvoorbeeld betrokken bij Proefmei. Naast sponsoring zijn er horecamedewerkers via Olympia werkzaam.

Maatschappelijk verantwoord

Olympia Bergen op Zoom kiest bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werkt het bijvoorbeeld samen met de ISD van de gemeente Bergen op Zoom om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Olympia biedt extra begeleiding en contactmomenten en zorgt voor de juiste financiële afhandeling. Met succes: er hebben al aardig wat mensen op deze manier een comeback op de arbeidsmarkt gemaakt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche