OLYMPIA UITZENDBUREAU VELDHOVEN

Burg van Hoofflaan 167,
5503 BL Veldhoven

Tel. (040) 2554868
E-mail: veldhoven@olympia.nl
Website: www.olympia.nl

Aantal medewerkers: 5

Olympia is een sterke naam in de uitzendbranche. Haar grote kracht is de kennis van de lokale markt. De uitzendbureaus van Olympia worden namelijk gerund door franchiseondernemers die nauw betrokken zijn bij de regio.

Lokale marktkennis

Dasja Hendrikx van Olympia Uitzendbureau Veldhoven is het sprekende voorbeeld van zo’n betrokken franchiseondernemer. Het is volgens haar dé kracht van Olympia. “Wij kennen de lokale markt, het lokale netwerk en zijn langdurig betrokken bij onze klanten. Daardoor zijn we in staat om structureel beter te presteren dan de markt.” Hendrikx roemt ook de persoonlijke aanpak waarmee haar bureau te werk gaat. “Wij weten wat onze klanten willen en kunnen die match maken.”

Vast contactpersoon

Hendrikx zit al vijftien jaar in de uitzendbranche. Ze kent de Kempische markt door en door. Lokale ondernemers, grote nationals zoals ASML, Eindhoven Airport, maar ook het MKB; stuk voor stuk kregen ze met dezelfde vaste contactpersoon te maken. En dat schept een band. Zaken doen met Olympia is voor hen persoonlijk en vertrouwd.

Groeiambities waarmaken

Naast lokale marktkennis ziet Hendrikx ook dat franchiseondernemers een andere drive hebben. “Ze zijn nóg meer resultaatgericht en voelen zich verantwoordelijk voor het succes van de klant. En dat zie je terug in de cijfers.” Om dit te bewerkstelligen, helpt Olympia mensen en organisaties hun (groei)ambities waar te maken. Door uit te breiden, tijdelijke vervanging te regelen of door te adviseren over wet- en regelgeving.

Technische- en logistieke sector

Olympia helpt organisaties vlot aan geschikt personeel, en kandidaten aan het werk dat bij hen past. “Wij beschikken daarvoor over een slim ‘search systeem’.” Als Kempisch bedrijf midden in de Brainport Eindhoven heeft Olympia Veldhoven bijzonder veel kennis van de technische en logistieke sector.

Olympia Academy

Uniek bij Olympia Uitzendbureau is het intern opleidingsinstituut, de Olympia Academy. Dit instituut zorgt ervoor dat Olympia een continu lerende en inspirerende organisatie is. Zo kunnen startende franchiseondernemers, maar ook ervaren ondernemers en hun teams blijven werken aan de beste versie van zichzelf en hun onderneming. Olympia Veldhoven stelt alles in het werk om haar kennis op peil te houden, en beschikt daarbij over alle benodigde certificaten. Dit is het resultaat van de combinatie tussen de persoonlijke aanpak van een lokale ondernemer en de daadkracht van een landelijke organisatie. 

Olympia Veldhoven: "Jouw Succes, onze ambitie!"

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche