P&D HOUSING

Willem II straat 8
5038 BG Tilburg

Tel.: (013)7114050
info@pendhouse.com
www.pendhouse.com

P&D Housing is als verhuurmakelaar stevig gehuisvest  in de wereld van internationals en expatriates. Met ons woningaanbod bedienen wij de sterk groeiende groep van internationals in de regio. De  huisvesting  van internationals vergt een specifieke benadering.  P&D Housing is erop ingericht om correct,  snel en vakkundig  met internationals te communiceren en hen op een correcte manier  te informeren over het beschikbare woningaanbod en de bijbehorende kenmerken en voorwaarden. Wat een vanzelfsprekendheid op de Nederlandse woningmarkt is, kan voor de international onbekend zijn.

P&D Housing acht het van groot belang dat het de international duidelijk is onder welke voorwaarden in Nederland een woning wordt opgeleverd  en aanvaard.  Alvorens  het  Nederlandse huurcontract wordt aangeboden is het door P&D Housing nauwkeurig getoetst en toegelicht. Zo kan de nieuwkomer dit met een gerust hart ondertekenen.

P&D Housing begrijpt dat goede huisvesting voor een international in Nederland bijdraagt aan een succesvol en langdurig verblijf: from abroad to domestic!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!