P&M EXPRESS B.V.

De Posthoornstraat 2-6,
5048 AS Tilburg

Kraaiven
Tel. (013) 5802730
Fax (013) 5802731
E-mail: info@pmexpress.nl
Website: www.pmexpress.nl

Aantal medewerkers: 125
Vestigingsjaar: 1990

Geschiedenis

P&M Express BV is in 1990 opgericht door de huidige eigenaar / directeur Patrick in ’t Ven. Direct na zijn studie is hij begonnen met één kleine bestelauto, in een tijd dat koeriersdiensten eigenlijk nog geen algemeen bekende vorm van transport waren. Telkens opnieuw diende het verschil tussen distributie en koeriersdiensten te worden uitgelegd, waarna de klanten vaak voor deze snelle vorm van transport kozen.

Via de contacten en ervaringen die hij in zijn jeugd bij diverse transportbedrijven had opgedaan, was het mogelijk om spoedig meerdere klanten binnen te halen, die het bedrijf naar enkele medewerkers en meerdere voertuigen lieten groeien. Binnen enkele jaren was het bedrijf van klein naar middelgroot express- en sneltransportbedrijf uitgegroeid. Van bestelauto naar bestelbus, van klepwagen naar truck, van één naar 35 voertuigen in alle soorten en maten. Waren klanten in aanvang regionaal, later kwamen ook landelijke en zelfs internationale opdrachtgevers in beeld, altijd met tijdgebonden opdrachten!

Spoedtransporten

Inmiddels is het bedrijf bijna 25 jaar toonaangevend op het gebied van tijd- breuk of diefstalgevoelige spoedtransporten, met een wagenpark van 90 voertuigen en 125 gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Als uitvalsbasis dient een logistiek bedrijfspand op industrieterrein Loven in Tilburg, waar men beschikt over een warehouse mét beveiligde parkeerruimte en mogelijkheden voor voorraadbeheer en fijnmazige distributie, waarbij goederen snel, veilig en accuraat kunnen worden op – of overgeslagen.

Per 1 januari 2015 is P&M Express verhuisd naar een nieuwe locatie, waar alle voertuigen en ook uw goederen veilig gestald kunnen worden.

Het gehele wagenpark is voorzien van de laatste technologische snufjes. De nieuwste, zuinigste en milieuvriendelijkste aandrijflijnen, gecombineerd met state of the art communicatie –en volgsystemen, en zorgvuldig gekozen cabine – en laadbakopbouwen zorgen voor de beste zorg voor chauffeur én uw lading. Hierbij is training van de chauffeurs een rode draad door hun carrière bij ons bedrijf.

Veel gerenommeerde inter(nationale) opdrachtgevers behoren reeds tot ons klantenbestand.

Wanneer mogen wij onze diensten voor U uit gaan voeren?

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!