P.V.B. ZEELAND

Logo P.V.B. ZEELAND

Afrikaweg 12, 4561 PA Hulst
Tel.: 0114-370212
Fax: 0114-370213
E-mail: info@pvbzeeland.nl
Website: www.pvbzeeland.nl

Creatieve, veeleisende opdrachten, daar draait P.V.B. (Polyester Verwerkend Bedrijf) Zeeland zijn hand niet voor om. Polyester is een materiaal waarmee veel mogelijk is: van de renovatie van zwembaden en glijbanen tot het aanbrengen van hygiënische wanden in de voedingsmiddelenindustrie of veilige afdichtingen in de chemische industrie. P.V.B. Zeeland werkt zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven.

Flexibel werken

Alles draait daarbij voor P.V.B. Zeeland om flexibiliteit. Vooral bij werk op locatie kunnen onvoorziene omstandigheden optreden: slecht weer bijvoorbeeld, of een slechtere conditie van de ondergrond dan verwacht. De specialisten van P.V.B. Zeeland kunnen veel problemen ter plekke oplossen, en werken desnoods in het weekend of ’s avonds door als dat nodig is.

Meedenken met het ontwerp

P.V.B. Zeeland denkt graag mee met de klant. Regelmatig is het bedrijf al vroeg betrokken bij een project, bijvoorbeeld in de engineering- of ontwerpfase. P.V.B. Zeeland brengt nuttige kennis in over de mogelijkheden met het materiaal. Het bedrijf kijkt daarbij verder dan alleen de eigen rol. Soms kan een simpele wijziging in het ontwerp bijvoorbeeld de montage later een stuk makkelijker maken.

Op locatie of in de werkplaats

P.V.B. Zeeland kan op locatie werken of in de eigen werkplaats, afhankelijk van de wensen van de klant en het type product. In de werkplaats maakte het bedrijf onder andere de grote decoratieve bloemen die attractiepark de Efteling in zijn herfstopstelling gebruikt. Ook maakte P.V.B. Zeeland in de werkplaats de daken en wanden van de prefab strandslaaphuisjes van park Strandweelde in Nieuwvliet-Bad.

Maar veel werk met polyester moet op locatie gebeuren: bijvoorbeeld als het gaat om de renovatie van zwembaden of glijbanen. Ook op attractieparken is het soms nodig attracties ter plaatse op te knappen.

Voeding en chemie

In de voedingsmiddelenindustrie kan een polyesterbekleding van een oudere wand een mooie en hygiënisch te reinigen oppervlak maken. Polyester biedt ook uitkomst om een goed aansluiting te maken tussen een oude en nieuwe wand. In de chemische industrie zorgt de kunststof ervoor dat gevaarlijke stoffen niet kunnen ontsnappen, bijvoorbeeld bij het afvoeren van afvalwater.

Bijzondere eisen

Dit soort toepassingen is bijna altijd maatwerk. Vaak gelden er strenge eisen. De specialisten van P.V.B. Zeeland kunnen daarmee omgaan. Indien nodig doet het bedrijf het hele traject, van het stralen van de ondergrond tot en met de keuring en certificering van het resultaat, als dat nodig is. Het bedrijf voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid, en is VCA-gecertificeerd.

Specialist met 15 jaar ervaring

P.V.B. Zeeland heeft inmiddels ruim vijftien jaar ervaring met allerlei toepassingen van polyester, en geldt als specialist op het gebied van de meer uitdagende en complexe projecten op dit gebied.