PADIFOOD B.V.

Havenstraat 11, 5348 LD Oss


Tel. (0412) 651389
Fax (0412) 627314
E-mail: info@padifood.nl
Website: www.padifood.nl

Aantal medewerkers: 130
Vestigingsjaar: 1989

Padifood

In 1987 startte Theo Thé met de verkoop van voorverpakte Oosterse maaltijden vanuit het toenmalige restaurant de Padihoeve, en daarmee werd de basis gelegd voor Padifood. Een logisch vervolg op een leven lang in de Oosterse keuken. Sinds 1995 is het familiebedrijf gevestigd in de huidige, moderne productieomgeving waar de eindproducten nog steeds ambachtelijk in de wok worden bereid. Mensenwerk dus. In de tussentijd is het pand al twee keer uitgebreid en telt nu een oppervlakte van 8000 m², met een capaciteit van 350.000 maaltijden per week.

Kernwaarden

Ondanks de snelle groei staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen. Door de korte lijnen, de servicegerichtheid en flexibiliteit is Padifood de beste partner in Oosterse ambachtelijke gerechten. Of het nu gaat om koelverse maaltijden voor de supermarkt of om grote volumes voor catering en instellingen, Padifood kan het verzorgen. En altijd met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit die de klant van ons gewend is.

Bereiding

De traditionele bereidingswijze van Padifood gaat uit van mensenwerk en dat proef je. Het vlees marineren we zelf, de rijst wordt gestoomd en de eindproducten worden ambachtelijk in de wok bereid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit verse ingrediënten. De dagverse groentes worden meteen verwerkt en de specerijen, rijst, mie en ketjap importeren we zelf uit Azië. Padifood maakt daarnaast geen gebruik van halffabrikaten en voegt geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen toe. Het resultaat: hoogwaardige, ambachtelijke Oosterse gerechten zoals we kennen vanuit de beste restaurants.

Kwaliteitseisen

De gerechten zijn houdbaar tot enkele weken na de productiedatum door een uniek en snel productieproces, waarbij de voedingswaarden optimaal behouden blijven. Wokken op hoge temperaturen, razendsnel afkoelen en zuurstofvrijgasverpakken in een hygiënische ruimte maakt napasteurisatie overbodig. Padifood voldoet aan alle kwaliteitseisen en heeft naast het HACCP-keurmerk ook het BRC A-certificaat.

Ontwikkeling

We durven het best hardop te zeggen: onze organisatie is gericht op groei. Maar die groei mag nooit ten koste gaan van alles waar Padifood voor staat. Wij zijn groot geworden met onze authentiek bereide producten, verse ingrediënten en een platte, servicegerichte organisatie. Daar komt geen verandering in. Sterker nog, met de komst van ons nieuwe logistiek centrum in 2008 hebben wij onze dienstverlening verder uitgebreid en kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klant. Ook wat betreft verpakkingsconcepten denken we met de klant mee. Wil de klant graag Oosterse maaltijden onder private label of liever praktische grootverpakkingen voor bijvoorbeeld foodservice? Ons uiterst moderne productieapparaat kan het allemaal aan. Wij vertellen de klant graag alles over de vele mogelijkheden en over onze definitie van partnership.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!