PENSKE LOGISTICS

Ettenseweg 40
4706 PB Roosendaal
Postbus 142
4700 AC Roosendaal
Majoppeveld Zuid

Tel. (0165) 576700
Fax (0165) 576793

E-mail: ple.salesnl@penske.com
Website: www.penskelogistics.com/europe

Penske Logistics Europe is uw deskundige partner in de regio voor:

Penske Logistics is gevestigd op industrieterrein Majoppenveld in Roosendaal, centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Vanuit deze locatie bieden we onze klanten een logistiek concept waarbij Penske de complete zorg voor de supply chain uit handen neemt. Als onderdeel van een wereldwijd concern kunnen we onze klanten ook op andere continenten bedienen met onze services.

Breed pallet aan diensten

Penske Logistics vervoert goederen over de hele wereld, naar alle continenten, naar elke bestemming. Ook kunnen we uw goederen opslaan in onze eigen faciliteiten. Wij voorzien ook in het overnemen van de totale afhandeling van uw zendingen en het centrale management van al uw logistieke stromen.

Transportdiensten: één aanspreekpunt, de optimale prijs en service

Bij het organiseren van transport maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van transporteurs en daarmee zorgen wij voor de beste match tussen prijs en service.Door onze inkoopkracht zijn wij vaak in staat uw transporten uit te voeren tegen lagere kosten. Penske Logistics neemt de zorg voor het volledige transport van begin- tot eindpunt op zich. Zo hebben onze klanten één aanspreekpunt voor al hun zendingen.

Ons netwerk bestrijkt alle transportvormen -  over de weg, over spoor, over water en door de lucht. Penske heeft met name een sterke positie in het luchtvervoer van Nederland naar de Verenigde Staten en vice versa.

Opslag en warehousing van hoge kwaliteit

Opslag en warehousing hoort tot de corebusiness van Penske Logistics Europe. In Roosendaal beschikken wij over ruim 45.000 vierkante meter aan multi-user ruimte van waaruit we onze klanten bedienen met opslag (inclusief douane goederen), handling, piece-picking en value added services. Wij slaan een grote diversiteit aan goederen op en helpen onze klanten om de voorraadniveaus te optimaliseren.

Logistics engineers optimaliseren logistieke stromen

Logistics engineers van Penske Logistics houden trends en ontwikkelingen in het netwerk van onze klanten nauwlettend in het oog. Hiermee zijn wij in staat de logistieke stromen te optimaliseren en kosten te besparen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!