PERFEKT B.V., SCHOONMAAKBEDRIJF

Krombraak 16
4906 CR Oosterhout
Postbus 573
4900 AN Oosterhout
De Wijsterd

Tel. (0162) 454530
Fax (0162) 434483

E-mail: info@schoonmaakbedrijfperfekt.nl
Website: www.schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Aantal medewerkers: 225
Vestigingsjaar: 1972

‘PERFEKT IS ONZE SERVICE’ dat is het motto van schoonmaakbedrijf Perfekt. Wij stellen de wensen van onze klanten centraal om zodoende onze klanten zo optimaal mogelijk te ontzorgen. Het ISO-9001 certificaat en het OSB keurmerk bewaakt onze kwaliteit. Daarnaast is schoonmaakbedrijf Perfekt een stabiele organisatie die al 43 jaar bestaat met goed geschoolde Nederlands sprekende medewerkers.

Schoonmaakbedrijf Perfekt biedt een zeer uitgebreid scala aan schoonmaakwerkzaamheden, uitgesplitst in regulier en specialistisch onderhoud.

Regulier onderhoud

Schoonmaakonderhoud

Als het gaat om schoonmaakonderhoud kunt u bij ons kiezen tussen twee methoden:

  • traditionele schoonmaak (volgens overeengekomen werkschema schoonmaak uitvoeren gedurende vast aantal uren per week of week of per maand). Hierbij wordt gestuurd op uren en middelen
  • schoonmaken conform prestatienorm (met u afspreken hoe schoon u het wilt hebben). Hierbij wordt gestuurd op het resultaat van de werkzaamheden.

In beide gevallen wordt vooraf met u besproken wat u verwacht van de werkzaamheden en van ons als bedrijf. De werkzaamheden zullen worden begeleid door een van onze rayonleidsters. Zij evalueert regelmatig of alles naar wens verloopt.

Glasbewassing

Glasbewassing kan zowel binnen als buiten voor u worden verzorgd. Wij beschikken over deskundige glazenwassers met kwalitatief goede materialen zoals o.a. eigen hoogwerkers. Uiteraard wordt hierbij ook de veiligheid gewaarborgd.

Industriële reiniging

Wij voorzien in de dagelijkse industriële reiniging aan productielijnen tot grote reinigingsacties tijdens productiestops. Dit doen wij overdag of ’s nachts (24/7). Doordat we VCA**- en ISO- gecertificeerd zijn, kunt u zonder zorgen de schoonmaak aan ons uitbesteden.

Rioolreiniging

Wij hebben onze eigen rioolontstoppingsunits en opgeleide medewerkers om u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag te kunnen helpen met:

  • Rioolontstoppingen, -inspecties en -reparaties
  • Wegpompen water en leegmaken koken
  • Rookdetectie voor het opsporen van lekkages

Specialistisch onderhoud

Gevelreiniging

Elke gevel en ieder dak is anders. In overleg met u passen we de voor uw situatie beste techniek toe, bestaande uit stoomcleanen, hogedruk reinigen en vochtstralen (mengsel van zand, lucht en water).

Ventilatiereiniging

Voor een gezond binnenklimaat is het nodig om regelmatig de ventilatiekanalen te laten reinigen. Ventilatiekanalen worden met moderne borsteltechnieken gereinigd en worden met inspectieapparatuur gecontroleerd. Desgewenst kunnen de ventilatiekanalen nadien met speciale nevelapparatuur gedesinfecteerd worden om achtergebleven bacteriën en schimmels te doden.

Antislip

Jaarlijks gebeuren er in Nederland circa 24.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren. Een antislipbehandeling biedt u de oplossing waarmee dit leed tot het verleden behoort.

Kozijnen reinigen en conserveren

Schoonmaakbedrijf Perfekt geeft uw verweerde kunststof of aluminium kozijnen weer hun originele uitstraling terug. De kozijnen kunnen met een speciale coating nog langer worden geconserveerd.

Woningontruiming

Van het schoonmaken van een toilet tot een complete woningontruiming in samenwerking met de deurwaarder en de woningbouwvereniging of vastgoedbeheerder: Schoonmaakbedrijf Perfekt regelt het voor u.

Graffiti verwijderen

Voor elke ondergrond hebben we een oplossing om graffiti te verwijderen. Aanstootgevende teksten kunnen we binnen 24 uur verwijderen. Tevens is het aanbrengen van een anti-graffiti laag mogelijk.

Droogijsstralen

Droogijsstralen is dé oplossing om (productie)machines schoon te maken die geen vocht kunnen verdragen. Droogijs, de vaste vorm van kooldioxide (CO2), heeft als eigenschap dat het onder hoge druk rechtstreeks van een vaste naar een gasvormige toestand sublimeert. Doordat droogijs nooit vloeibaar wordt, blijft er geen residu achter.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!