PETER C.V.

Steenbergseweg 110a
4671 PC Dinteloord


Tel. (0167) 523950
Fax (0167) 523150
E-mail: info@petercv.nl
Website: www.petercv.nl

Vestigingsjaar: 2009

Peter CV, de nummer één uienleverancier van Europa

Peter CV is één van de meest toonaangevende leveranciers van verwerkte uien in Europa. Haar klanten bestaan uit de bekende fastfoodketens, groentesnij- en cateringbedrijven, vleesverwerkingsbedrijven, groothandelaren en detailhandelaren.

Innovatief

De geschiedenis van Peter CV gaat terug tot 1988. In dat jaar nog bekend als Peter BV. Toen er in 2009 een verandering van eigendom plaatsvond, werd ook de naam van het bedrijf gewijzigd. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Daarom werd in 2000 een nieuwe fabriek in gebruik genomen die aan alle actuele eisen voldeed. Maar ook in de jaren daarna heeft het productieproces van Peter CV zich flink ontwikkeld. Een goed voorbeeld zijn de in 2011 aangeschafte schilmachines. Een hele verbetering op het gebied van geluid, energieverbruik, productie-efficiëntie en –hoeveelheid was het gevolg.

Breed assortiment, altijd vers

Peter CV biedt een breed assortiment verwerkte uien in verschillende gewichtscategorieën, zoals: hele, geschilde rode en witte uien vacuüm verpakt in gewichtscategorieën variërend van 3 tot 10 kilo, maar ook verwerkte rode en witte uien variërend van 100 gram tot 2 kilo.

Dit maakt de leverancier aantrekkelijk voor verschillende soorten organisaties. Haar grootste afnemers zijn momenteel de bekende fastfoodketens, groentesnij- en cateringbedrijven, vleesverwerkingsbedrijven en groot- en detailhandelaren. Wie een willekeurig fastfoodrestaurant in West-Europa binnenwandelt, heeft een grote kans om daar de uien van Peter CV aan te treffen. En altijd vers, gezien haar leveringsgarantie van twaalf uur na productie.

Veiligheid, milieu en gezondheid

Peter CV wil niet alleen aan de wensen en behoeften van de klant voldoen, het bedrijf investeert constant in het verbeteren van haar producten. Verschillende gezondheids- en kwaliteitscertificaten onderstrepen dit. Zo is Peter CV in het bezit van een HACCP-certificaat (voedselveiligheid), een BRC Food-certificaat (veiligheid en beheersing consumentenproducten) en een ISO 14001-certificaat (milieu, natuur en duurzaamheid).

Naast het realiseren van stabiele kwaliteits- en hygiënefactoren, constante procesinnovatie en een uitbreiding van het aantal grondstofleveranciers, richt Peter CV zich ook op de carbon footprint van het bedrijf. Duurzaamheid vormt hierin steeds meer de leidraad, zoals van een modern bedrijf verwacht mag worden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!