PFAUTH LOGISTICS B.V.

Logo PFAUTH LOGISTICS B.V.

Ritthemsestraat 499
4389 PA Vlissingen-Oost

Tel. (0118) 467 799
Fax (0118) 467 039

E-mail: info@pfauth.nl
Website: www.pfauth.nl

Pfauth Logistics BV vervult regisseursfunctie

Als familiebedrijf is Pfauth Logistics al sinds 1976 actief in het haven en industriegebied van Vlissingen Oost. Het MKB-bedrijf omschrijft zichzelf als klantgericht met een flexibele instelling. Directeur Robbert Pfauth: “Wij zien logistieke vraagstukken als een uitdaging met als slogan “We always find a way”.  

Stabiel en professioneel

Het ontzorgen van haar klanten staat bij de logistieke dienstverlener voorop. Met een enthousiast team van specialisten, wordt een compleet palet aan diensten aangeboden. Naast op- en overslag en douane-expeditie, worden ook transporten via de verschillende modaliteiten van weg, spoor, zee en luchtvervoer uitgevoerd. Pfauth Logistics treedt namens de klant graag op als regisseur en is proactief bij de uitvoering van haar diensten. Samenwerking met andere partijen in de logistieke keten, betekent dat men de eindcontrole over de juiste uitvoering behoud. Met goede ICT toepassingen en jarenlange ervaring is Pfauth Logistics een stabiele en professionele logistieke dienstverlener. 

Transport en expeditie 

Vrijwel alle mogelijke transporten kunnen door Pfauth Logistics worden behandeld, waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende vervoersmodaliteiten. In overleg met de klant wordt naar de beste prijs/kwaliteit gezocht. Voor de uitvoering staan eigen transportmiddelen en die van een netwerk van specialisten beschikbaar. Zowel volle (FTL) als deelladingen (LTL) worden door Europa vervoerd. Pfauth Logistics heeft ervaring in de haven logistiek en behandeld zowel import als export containers. Met de daarbij behorende documenten en voormeldingen. Specialist in het vervoer van ADR en IMO lading. Moet het snel, dan worden koeriersdiensten aangeboden binnen Nederland en naar vrijwel alle bestemmingen binnen Europa. Pfauth: “voor ons is de uitdaging om het vervoer vanaf het begin tot aan de eindbestemming te volgen en toe te zien dat afspraken worden nagekomen”.

Op- en overslag 10.000 vierkante meter 

Door compartimentering kunnen tal van verschillende verpakte goederen in stacks en opslagstellingen worden opgeslagen. Opslag van verpakte gevaarlijke stoffen is mogelijk binnen de PGS-15 voorziening. Via het WMS worden goederen gecontroleerd en geregistreerd en worden klanten geïnformeerd over hun voorraad en mutaties. Value added services zijn mogelijk zoals palletiseren, ompakken en etiketteren. In het douane-entrepot kunnen producten worden opgeslagen in afwachting van de definitieve bestemming. De opslagvoorziening is voorzien van inbraak- en branddetectie. Pfauth: “een betrouwbare omgang met andermans goederen en opslag in en hoogwaardige voorziening is voor ons vanzelfsprekend”.

Douane-expeditie 

Door een exclusieve samenwerking met Gaston Schul, kunnen alle benodigde documenten opgemaakt worden voor invoer, uitvoer en transit bestemmingen. Customs control, Legal & compliance control en VAT & excise control, gecombineerd met vakmanschap, persoonlijke service en advies op maat, is de toegevoegde waarden die Pfauth Logistics haar klanten wil bieden. Pfauth: ”als je de beschikking krijgt over bedrijfsgevoelige informatie, moet je relatie kunnen vertrouwen op volledige neutraliteit, integriteit  en betrouwbaarheid”.

Kwaliteitsborging 

Betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid moeten aantoonbaar zijn, met een vlotte babbel lukt dat niet. Daarom worden bedrijfsprocessen continue gemonitord  binnen de organisatie van Pfauth Logistics. De gecertificeerde deskundigheid is geborgd met ISO 9001-2015 en AEO als betrouwbare logistieke partner. Pfauth: ”Kwaliteit en betrouwbaarheid zit in ons DNA, dat is onze kracht”. Het bedrijf zegt over een echte no-nonsense mentaliteit te beschikken. “Als familiebedrijf zijn we de probleemoplosser en regisseur van onze klant”, daarom staan wij achter onze slogan “We always find a way”.