home » bedrijven » Bouw »

PLOEGMAKERS B.V., F.P.H.

Weerscheut 14a
5381 GV Vinkel

Tel. (073) 5321915

E-mailadres: info@fphploegmakers.nl
Website: www.fphploegmakers.nl

Aannemersbedrijf F.P.H. Ploegmakers houdt wel van een uitdaging. Het bedrijf stort zich het liefst op projecten met een hoge moeilijkheidsgraad. Denk aan een zeer strakke planning, ingewikkelde wetgeving, bijzondere materialen of belangrijke omgevingsfactoren. F.P.H. Ploegmakers krijgt door bewezen expertise, jarenlange ervaring en een nuchtere kijk, de werkzaamheden voor elkaar.

Landelijke speler

Aannemersbedrijf FPH geldt als dé specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en cultuurtechnische werken. Al meer dan 30 jaar werken wij met passie, vakmanschap en inventieve oplossingen aan een prachtig eindresultaat voor onze klanten. FPH begon lokaal in Vinkel en groeide uit tot een landelijk opererende specialist. 

Grondverzet

Het begint met grond

Bij FPH staan we met beide benen op de grond. We beseffen ons maar al te goed dat die grond de basis vormt voor ieder project. Daarom is grondverzet een van onze specialiteiten: een dijkverzwaring, het keren van water met een keerwand of het inrichten en cultiveren van land bij ruilverkaveling. Altijd werken wij effectief en met oog voor kwaliteit aan passende oplossingen. Dat maakt ons al jaren een betrouwbare partner. 

Ons team telt tal van experts met ruime ervaring in grondverzet. Samen met externe partners maken we zo van elk project een succes. Wij kijken in elk project vooruit, bedenken passende oplossingen en verzetten bergen grond dankzij onze effectieve uitvoering.

Waterbouw

Veilig leven met water

Nederland staat wereldwijd symbool voor zijn vindingrijke omgang met water. FPH past naadloos in deze nationale traditie van oplossingen bedenken rondom water. Ons eigen team van waterbouwexperts werkt aan uiteenlopende, hoogwaardige waterbouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat water op verantwoorde wijze gekeerd, gestuurd en beheerd wordt.

Wij bouwen aan uiteenlopende, hoogwaardige waterbouwprojecten. FPH is betrokken bij het aanleggen van rioleringen, dijkverzwaringen, kadeconstructies in combinatie met damwandconstructies en begroeiingen. Zo maken we het mogelijk om veilig te leven met water – in steden, gemeenten en provincies.

Innovatie

Waarde toevoegen

FPH ontwikkelde zich tot een moderne en professionele organisatie met inventiviteit en innovatie als belangrijke pijlers. Onze kracht zit in het bedenken van passende oplossingen om efficiënter te werken en projecten te verbeteren. Zo zorgen wij in elk project voor toegevoegde waarde.

Een belangrijk onderdeel van innovatie is samenwerking. FPH onderhoudt samenwerkingsverbanden met verschillende aannemers en onderaannemers. Juist door expertises bij elkaar brengen, ontstaan vernieuwende ontwikkelingen. Samen bedenken we verbeteringen en oplossingen. Zo versterken we de uitvoering van een project.

Infra

Van fietspad tot snelweg

Wij zijn goed in het aanleggen van wegen – van fietspad tot snelweg. FPH heeft de capaciteit en expertise om kleine en grote complexe opdrachten aan te nemen. Wij zorgen voor korte lijnen met de opdrachtgever, zijn oplossingsgericht en vakkundig. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Op het gebied van infra voert FPH alle facetten uit in eigen beheer. Denk aan rioleringswerkzaamheden, de inrichting van verkeerstechniek, het aanbrengen van kunstwerken, zoals viaducten, en inpassing in het totale landschap.

Ons team van experts weet elke klantvraag om te vormen naar een vernieuwende en praktische oplossing. Dat maakt FPH dé partner die met u meedenkt, bijvoorbeeld over het beperken van de overlast en de goede communicatie naar de directe omgeving. Of het nu gaat om een weg in een woonwijk, een fietspad door een natuurgebied of een compleet nieuwe snelweg.

Duurzaamheid en ISO

F.P.H. Ploegmakers houdt zich continu bezig met de openbare ruimte. Of het nu gaat om grond, water, groen of wegen, het bedrijf vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Het zoekt altijd naar duurzame oplossingenwaarbij de belangen van mens, milieu en bedrijf in balans zijn. Daarnaast is kwaliteit en veiligheid ontzettend belangrijk. Om die te borgen beschikt het over alle certificaten die voor het werk van belang zijn: ISO 9001 en VCA.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!