home » bedrijven » Bouw »

POPPE INSTALLATIETECHNIEK

Logo POPPE INSTALLATIETECHNIEK

Hulsterweg 75C
4587 LG Kloosterzande

Tel. (0114) 681243
Fax (0114) 683264

E-mail: info@poppeinstallatietechniek.nl
Website: www.poppeinstallatietechniek.nl

Duurzaamheid, dat staat centraal voor Poppe Installatietechniek.

Duurzame, energiebesparende techniek, én duurzame relaties met klanten, leveranciers, ketenpartners en medewerkers. Poppe Installatietechniek investeert graag in een prettig persoonlijk contact. Want een langdurige samenwerking is de beste garantie voor kwaliteit.

Alle installatietechniek in één bedrijf

Poppe Installatietechniek heeft daarbij een breed pallet aan diensten. Klanten kunnen dus met al hun vragen bij hun vertrouwde installatiebedrijf terecht. Of het nu gaat om centrale verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, dak-, lood- en zinkwerk , sanitair of zonnepanelen: Poppe Installatietechniek heeft voor al deze expertises de juiste deskundigen in huis. Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als voor scholen, zorgcomplexen en bedrijven.

Deskundig personeel

De medewerkers zijn het kapitaal van Poppe Installatietechniek. Ze werken vaak al jaren voor het bedrijf. De sfeer is prettig en de lijntjes zijn kort. Dat is niet alleen fijn voor medewerkers, maar ook voor  klanten. Zij hebben contact met bekende gezichten. Bovendien hebben medewerkers door de jaren heen een grote deskundigheid opgebouwd op hun vakgebied. Via bijscholing zorgt Poppe Installatietechniek ervoor dat ze ook alles weten over de nieuwste innovatieve technieken.

Betrouwbare leveranciers, trouwe klanten

Poppe werkt alleen met vaste, betrouwbare leveranciers. Zo bent u als klant verzekerd van de beste oplossing. Poppe Installatietechniek heeft door haar manier van werken een trouw klantenbestand opgebouwd. Een aantal keer per jaar organiseert het bedrijf  voor al haar klanten een informatiedag over een bepaald thema, bijvoorbeeld over Verwarmen. Wat zijn hierin de mogelijkheden? Biedt het kansen binnen de huidige situatie de energieprestatie en het comfort te verbeteren?

Verwarming

Het verwarmen van woningen en bedrijfspanden is één van de expertises van Poppe Installatietechniek. Er zijn verschillende energiezuinige mogelijkheden. Poppe geeft advies op maat, zorgt voor een vakkundige installatie en voor goed onderhoud en service. Daarbij gaan ze af op uw wensen op het gebied van comfort en energiezuinigheid.

Airconditioning

Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de luchtvochtigheid onder controle. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt airconditioningsinstallaties. Daarvoor werkt Poppe samen met vaste leverancier Daikin. Dat betekent scherpe tarieven, een hoge kwaliteit, fluisterstille airco en snelle service.

Advies voor energiebesparing

Door energie niet alleen efficiënt maar ook intelligent te gebruiken, dalen het verbruik, de kosten en de CO2-afdruk van gebouwen. Poppe Installatietechniek geeft deskundig advies op maat over hoe u energie kunt besparen. Goed voor het milieu, en goed voor uw financiën.

Slimme en duurzame oplossingen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het gebruik van zonnestroom. Poppe Installatietechniek geeft advies over de plaatsing van zonnepanelen en zonneboilers.  Er zijn meer slimme en duurzame oplossingen mogelijk. Warmte uit een airconditioning of koeling kan gebruikt worden voor het verwarmen van water of ruimtes elders. En bij een warmtepompsysteem zijn verwarmen en koelen geïntegreerd in één systeem.

Poppe Installatietechniek weet alles van dit type energiezuinige innovaties, en kan u helpen de beste slimme oplossing te kiezen voor uw bedrijf.

Luchtbehandeling, dakwerk en meer

Een gezond binnenklimaat op het werk leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Poppe Installatietechniek verzorgt daarom ook systemen voor luchtbehandeling. Ook voor dak-, lood- en zinkwerk en sanitair bent u bij Poppe Installatietechniek aan het juiste adres. Een compleet overzicht van de dienstverlening vindt u op de website.

Interview met de onderneming

Samenwerking met Trainingsfactory Om een volgende stap te kunnen maken is het soms belangrijk om te reflecteren. Een reden voor Poppe Installatietechniek om het traject met Trainingsfactory te starten. Ilze Poppe: “De vraag die wij onszelf stelden is: ‘Wie is Poppe Installatietechniek en waar staan we met ons gehele team voor?', heel verhelderend om met elkaar nog eens even terug naar de basis te gaan.” Om de organisatie verder te kunnen ontwikkelen en richting te bepalen voor de toekomst koos Poppe ervoor om via deze weg de koers te bepalen. Kernwaarden Een mooi traject wat volgens het ondernemersechtpaar iedereen zou moeten doorlopen om exacter doelen te kunnen formuleren en organisaties verder te ontplooien. Én niet onbelangrijk, een mooie uitkomst. "We vinden het belangrijk om aan de buitenwereld te laten zien wie we zijn en hoe we willen werken." Stefan Poppe, eigenaar Poppe Installatietechniek. De kernwaarden van Poppe zijn;...

Volledig interview »