POSTILLION HOTEL DEVENTER

Logo POSTILLION HOTEL DEVENTER

Deventerweg 121
7418 DA Deventer

Tel. (0570) 624022
Fax (0570) 625346

E-mail: hotel.deventer@postillionhotels.com
Website: www.postillionhotels.com

Postillion Hotel Deventer, gelegen nabij de A1 en de IJssel, heeft een nieuwe moderne uitstraling gekregen. Naast de vergaderruimtes, het businesspoint en de hotelkamers is er een ruim restaurant aanwezig, waar gebruik gemaakt kan worden van een à la carte lunch of –diner. Daarnaast wordt er van maandag tot en met vrijdag het Postillion Lunchbuffet gepresenteerd. Voor groepen of private dining kan een apart gedeelte van het restaurant gereserveerd worden.

In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van wireless internet. Mede door de goede bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid is Postillion Hotel Deventer dé ideale plek voor bijeenkomsten, cursussen of feestelijke gelegenheden.

Interview met de onderneming

Ontspannen Dat welkome gevoel begint al bij aankomst, als u door uw meeting host persoonlijk welkom wordt geheten. Als gast van één van de zes Postillion Hotels bent u op dat moment al totaal ontspannen. Alle hotels zijn namelijk prima bereikbaar en liggen aan de grote snelwegen, de hotels hebben voldoende parkeergelegenheid en een gratis snelle Wifi-verbinding. Meer dan hotelkamers Voor Mathilde van der Weerd is deze exclusieve behandeling zeer vanzelfsprekend. De General Manager van de hotels in Amersfoort, Deventer en sinds kort ook Arnhem, legt uit waarom:  “Het beeld dat mensen van hotels hebben, is ‘er zijn kamers’, maar Postillion trekt dit veel breder. Wij hebben alles voor zakelijke gasten, van vergaderen tot onderweg werken.” Zakelijke bijeenkomsten op maat Postillion Hotels is er alles aan gelegen om zakelijke gasten te ontzorgen, in de watten te leggen haast. Dat begint bij Postillion hotels al bij het ontvangst, want...

Volledig interview »