POT VERHUIZINGEN B.V., C.

Zijlweg 13c
5145 NR Waalwijk

Tel. (0416) 332484
Fax (0416) 342954

E-mail: info@potbv.nl
Website: www.potbv.nl

Pot Verhuizingen: al ruim een eeuw zorgeloos verhuizen

Al sinds de oprichting, in 1910, is familiebedrijf C. Pot Verhuizingen uit Waalwijk gespecialiseerd in verhuizingen op alle niveaus. Zakelijke en particuliere klanten vertrouwen op het bedrijf voor professioneel uitgevoerde verhuizingen en archiefopslag.

Van een verhuizing binnen dezelfde straat tot intercontinentale verhuizingen over de hele wereld: bij C. Pot verhuizingen draaien ze er hun hand niet voor om. Het bedrijf verhuist zowel particulieren als grote bedrijven en instellingen; zelfs de verhuizing van complete machineparken, werkplaatsen en magazijnen (naast kantoorinventaris en archieven) is geen probleem. Voor specifieke klussen op dit vlak werkt Pot als hoofdaannemer/procesregisseur regelmatig samen met betrouwbare partnerbedrijven.

Intercontinentale verhuizingen

Een aparte tak van sport binnen het portfolio van het bedrijf vormen intercontinentale verhuizingen. Alle te verhuizen goederen worden zorgvuldig in verpakt in folie, zodat ze optimaal beschermd zijn tegen de condensvorming die onvermijdelijk optreedt in zeecontainers. Ook verzorgt Pot de volledige administratieve en douane-technische afhandeling rond de verhuizing. Zeker bij verhuizingen naar Noord-Amerika is het nodig om alles te registreren en een 100 procent kloppende inventarislijst te kunnen overleggen. Pot heeft ruime ervaringen met het opstellen van dit soort lijsten en de afhandeling bij de douane.

Archiefopslag

Verder verzorgt Pot voor een aantal grote zakelijke klanten ook de archivering van documenten. Alle documenten worden zorgvuldig bewaard in de hoogwaardige opslagruimtes van Pot in Waalwijk. Voordeel van het uitbesteden van de archiefopslag (en desgewenst zelfs het gehele archiefbeheer) is dat klanten zelf meer ruimte overhouden, in de wetenschap dat belangrijke documenten goed beschermd zijn tegen inbraak, brand en wateroverlast. Indien van toepassing worden archiefstukken na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn op professionele wijze vernietigd. Uiteraard ontvangen klanten hiervan een certificaat.

Kwaliteit en flexibiliteit

Kwaliteit is een belangrijke kernwaarde voor Pot. Het bedrijf beschikt over alle relevante certificeringen, zoals ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO14001 (milieumanagement) en VCA (veiligheid, gezondheid en milieu). Maar ook flexibiliteit is een belangrijk unique selling point.  Spoedverhuizingen kan Pot probleemloos op korte termijn uitvoeren dankzij de flexibele medewerkers en de strakke planning.

Sociale vaardigheden

Bij Pot werken zo’n 40 mensen. Met nogal wat dienstverbanden van minimaal 25 jaar (en in een enkel geval zelfs meer dan 40 jaar) telt het bedrijf veel ervaring. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers is communicatief vermogen een belangrijk selectiecriterium. Juist omdat medewerkers bij verhuizingen binnenkomen in het privédomein van klanten, is het binnen de visie van Pot belangrijk dat zij niet alleen over alle technische, maar ook over de juiste sociale vaardigheden beschikken.

Wilt u meer informatie over C. Pot Verhuizingen? Kijk dan op www.potbv.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche