PRINCESS HOTEL AMERSFOORT

Stichtse Rotonde 11
3818 GV Amersfoort

Tel. (033) 4679900

E-mail: amersfoort@princesshotels.nl
Website: www.princesshotelcollection.com/amersfoort

Maak kennis met Princess Hotel Amersfoort, de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Dit is te danken aan een centrale en (goed) makkelijk bereikbare ligging, moderne faciliteiten, 94 kamers en 19 flexibele vergaderzalen.

Ideale ligging

Nabij het historische centrum van Amersfoort vindt u Princess Hotel Amersfoort. Een modern hotel midden in een inspirerende, bosrijke omgeving. Hier komt u nog echt tot rust. Maar de omgeving leent zich ook prima voor een wandeling, een fietstocht of een heerlijk stuk hardlopen. En wie toch graag de drukte opzoekt, staat in no-time in de Keistad.

Moderne faciliteiten

Princess Hotel Amersfoort beschikt over alle hedendaagse faciliteiten. Parkeren is er gratis, net als het draadloze internet. (en) U maakt door het hele hotel kosteloos gebruik van het WiFi-netwerk. Wie wil overnachten, die heeft de keus uit 94 modern ingerichte kamers. En voor extra luxe en comfort kiest u simpelweg voor de junior suite of één van de 19 executive kamers. Onder de vele faciliteiten bevinden zich ook 19 vergaderzalen die uitgerust zijn met de nieuwste technieken. Samen bieden deze zalen plaats aan 300 personen.  Maximale capaciteit is 300 personen.

Uitstekende service

U voelt al snel de prettige sfeer die het hotel zo kenmerkt. Dankzij de prachtige ligging, de stijlvolle inrichting maar vooral ook het ongekend hoge serviceniveau. Vaste gasten weten dit en dat maakt het voor hen gemakkelijk om terug te blijven keren. Zij weten dat ze bediend worden door ervaren en zeer gedreven medewerkers. Mensen die iedere dag met veel passie en plezier zorgen dat het hun nergens aan ontbreekt. Ontspannen en genieten, dat is het enige wat zij hoeven te doen.

Vergaderen

Princess Hotel Amersfoort is de logische keuze voor uw zakelijke bijeenkomst of evenement. Het vriendelijke personeel verwelkomt graag uw vergadering, congres of productpresentatie. Maar ook uw jubileum of bruiloft is er in goede handen. U maakt gebruik van multifunctionele vergaderzalen. Deze zijn allen voorzien van draadloos internet en kunnen naar wens worden uitgerust met audiovisuele apparatuur. Denk aan een monitor, projector, flip-over en een geluidinstallatie. Deze vergaderzalen vormen de perfecte locatie voor iedere gelegenheid.

Lunchen, dineren en loungen

De inwendige mens wordt bij Princess Hotel Amersfoort verwend in het trendy Branche Restaurant, Bar & Lounge. Hier geniet u op ieder moment van de dag van heerlijk eten & drinken. De uitgestrekte tuin met terras is bovendien een bijzondere plek om te genieten van de rust en de natuur.

Teambuilding, outdoor activiteiten en events

Wie een beetje meer spanning of competitie zoekt, kan met zijn team aan de slag met verschillende teambuildingactiviteiten. Op een vier hectare groot natuurterrein organiseert Princess Hotel Amersfoort in samenwerking met verschillende aanbieders tal van outdooractiviteiten. Het leverde het hotel in 2012 de titel ‘Trainingslocatie van het jaar’ op. U kiest met uw team uit activiteiten als:

  • Boogschieten
  • Keistad Golf
  • Paintball
  • Laser combat
  • Forest Run
  • Klootschieten
  • Mountainbiken
  • GPS-tochten
  • Raften / vlotten bouwen
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!