PRINCESS HOTEL DE WIPSELBERG

Wipselbergweg 30
7361 TK Beekbergen

Tel. (055) 5062626
Fax (055) 5063149
E-mail: wipselberg@princesshotels.nl
Website: www.princesshotelcollection.com/dewipselberg

Op zoek naar een locatie voor uw meeting, vergadering, conferentie, teambuildingsdag, congres of andere zakelijke bijeenkomst? Princess Hotel de Wipselberg in Beekbergen is een droomlocatie op de Veluwe. Het hotel ligt slechts op een paar minuten afstand van Apeldoorn.In deze bosrijke omgeving maken de betrokken medewerkers het u en uw gasten graag naar de zin. U wenst een makkelijk te bereiken locatie, cantraal in Nederland en slechts op een steenworp afstand van de A1 en de A50? Dan bent u bij Princess Hotel de Wipselberg aan het juiste adres! 

Vergaderlocatie met rust en ruimte

Dit unieke hotel ligt gelegen in de bossen op de Veluwe. De Beekbergse vergaderlocatie is een goede uitvalsbasis voor gasten uit Apeldoorn, Arnhem, Zwolle,Beekbergen en Hoenderloo. Vanwege de makkelijke bereikbaarheid vanaf de A1 en A50 is deze vergaderlocatie met mogelijkheid tot overnachten ook een optie voor gasten van verder weg. Uw auto parkeert u gratis.

Ondanks de nabijheid van snelwegen, is het op het landgoed van 12 hectare heerlijk rustig. De rust en ruimte zorgen voor een ontspannen begin van iedere vergadering, meeting, lunchafspraak, training of conferentie. Tijdens of na een meeting tot rust komen? Maak een wandeling over het landgoed en geniet van het het buiten zijn. Fluitende vogels en ander wild worden regelmatig gespot op de locatie en in de omgeving.

Vergaderruimtes in en nabij het Landhuis

Maar liefst zestien vergaderruimtes en vergaderzalen zijn er bij de Wipselberg; geschikt voor twee tot 150 personen. Gratis WIFI is in alle ruimtes beschikbaar. Twee vergaderzalen liggen in het authentieke Landhuis. Dit landhuis dateert uit 1920 en geeft het landgoed een stijlvol karakter. Het landhuis is alleen per trap bereikbaar. Geef daarom bij uw boeking aan als er mensen in uw gezelschap zijn met een rolstoel of scootmobiel. Dan maken we een vergaderzaal op de begane grond voor u in orde.

Een informele sfeer? Informeer naar de mogelijkheden in de Witte bar of Engelse pub. De Witte bar wordt vaak geboekt voor besloten feesten, recepties, bedrijfspresentaties of bruiloften.

Meest persoonlijke hotel van Nederland

Het meest persoonlijke hotel van Nederland zijn en blijven. Dat is de ambitie van de Wipselberg. De prachtige omgeving en perfecte faciliteiten zijn de basis, maar de medewerkers van de Wipselberg maken voor u het verschil. Boekt u een bijeenkomst, dan is een van onze medewerkers uw vaste aanspreekpunt. Zo verloopt uw dag, van binnenkomst tot vertrek, soepel en vertrouwd. Lees hier meer over de ervaringen met Landgoed de Wipselberg.

Overnachten op de Veluwe

Uw bijeenkomst combineren met een overnachting op de Veluwe? De Wipselberg heeft 90 hotelkamers; 45 comfort kamers en 45 comfort plus kamers. De hotelkamers liggen verspreid over 45 cottages op het landgoed. De comfort plus hotelkamers hebben door een ligging op de begane grond direct toegang tot een privé-terras. De comfort kamers, op de eerste verdieping van de hotelcottages, zijn per trap bereikbaar.

Teambuilding arrangement

De Wipselberg werkt samen met SOS Events, dat het evenemententerrein Veluwe-Valley op het landgoed exploiteert. Zo wisselt u uw bijeenkomst makkelijk af met teambuildingopdrachten op het landgoed, bijvoorbeeld om vertrouwen en samenwerken te bevorderen. Als het gaat om leidinggeven en communiceren is de workshop schapendrijven een leerzame ervaring. Vergaderen in combinatie met wildspotten is mogelijk.

Trouwlocatie

Princess Hotel de Wipselberg is een officiële trouwlocatie. De gunstige ligging, de bosrijke omgeving, de stijlvolle entourage en ruime parkeergelegenheid maken van de Wipselberg een droomlocatie voor uw trouwdag.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!