PROFILE CAR & TYRECENTER TILBURG

Logo PROFILE CAR & TYRECENTER TILBURG

Siriusstraat 104-116
5015 BT Tilburg

Tel. (013) 580 20 20

E-mail: tilburg@profile.nl
Website: www.profile.nl

Dé bandenspecialist van Tilburg!

Profile Car & Tyreservice Tilburg is dé specialist in banden en velgen van Tilburg en omstreken. Alle soorten en typen banden zijn verkrijgbaar, behalve fietsbanden. Hierdoor is men erg breed georiënteerd en kunt u terecht voor de beste service. Het hele jaar door verzorgen de goed opgeleide monteurs bandenservice. Niet alleen voor ‘normale’ personenwagens, u kunt ook terecht voor banden van zware transportvoertuigen, landbouw machines of industriële toepassingen.

Het gaat verder dan alléén banden vervangen

Naast het brede assortiment aan banden en velgen, kent Profile Tyrecenter Tilburg een uitstekende service. De specialisten verzorgen de wisselingen van banden (van oud naar nieuw, of van zomer- naar winterbanden), waarbij ze de bandenspanning controleren, bandreparaties vakkundig verzorgen, uitlijnen , sipen (voor betere grip in winterperiodes). Ook bij problemen zoals trillingen afkomstig van banden of wielen, staan de medewerkers voor u klaar. Kennis en kunde is aanwezig om een goed advies uit te brengen. 

Men verzorgt al jaren voor consumenten en bedrijven compleet auto-onderhoud. Dagelijks worden voertuigen APK gekeurd en voorzien van juist onderhoud. Ook aircoservice en reparaties behoren tot het brede aanbod van Profile Tyrecenter Tilburg.

Zakelijke klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de servicelijn wanneer onverhoopt bandenpech is ontstaan. Een voertuig wordt snel en veilig zo spoedig mogelijk op weg geholpen dankzij onze mobiele servicewagens. Deze mobiele werkplaatsen worden tevens gebruikt om op locatie banden te monteren voor zware transportvoertuigen. Uiteraard wanneer het de klant uitkomt en altijd in overleg. Gepersonaliseerde oplossingen worden geboden waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen en behoeften van de klant. 

Wilt u meer weten over onze oplossingen, bel met één van onze medewerkers!