PROFILE CAR & TYRECENTER TILBURG

Logo PROFILE CAR & TYRECENTER TILBURG

Siriusstraat 104-116
5015 BT Tilburg

Tel. (013) 580 20 20

E-mail: tilburg@profile.nl
Website: www.profile.nl

Meer dan de klant verwacht

Bij Profile Car & Tyreservice Tilburg wordt doorlopend gewerkt om meer te doen dan haar klant verwacht, dit met respect en aandacht voor de mens in ons bedrijf. Meer doen dan de klant verwacht, betekent dat ze altijd kunnen rekenen op hulp: 24 uur per dag, zeven dagen per week. Klanten zullen nooit tevergeefs aankloppen – ook niet midden in de nacht. De lijntjes zijn heel kort. Tijd is geld - zeker in de transportwereld. Met de minimale marges die er worden verdiend kun je je het niet permitteren om lang stil te staan.

Vaklui met een passie voor banden

Snelheid is slechts één aspect van de service, het mankement moet wel adequaat worden opgelost. ‘Daar hebben we onze medewerkers voor. Vaklui die net als wij een passie hebben voor banden. En we investeren veel in onze equipment, we hebben zes vrachtwagens die ingericht zijn als een mobiele werkplaats.’

Profile Car & Tyrecenter Tilburg heeft alles in huis om de mobiliteit van de klanten te waarborgen. En dat geldt dus ook voor de banden. ‘Ja, ook als we voor het blok worden gezet. Nú komen, nú repareren. We hebben een enorme voorraad banden, ook gebruikte. En als een type er niet bijzit, dan weten we door onze jarenlange ervaring welke andere soort band kan worden gebruikt om een tijdelijke oplossing te creëren. Die chauffeur moet weer rijden, daar gaat het om.’

Onderhoud en APK-keuringen

In Tilburg kunnen klanten ook terecht voor het onderhoud van hun auto’s. Daar horen ook APK-keuringen bij. Het is een ontwikkeling in de markt. Vroeger had je bandenspecialisten en de garages, nu vloeit dat meer ineen. Daarop hebben we in Tilburg ook geanticipeerd. We hadden er ook de ruimte voor. Daar hebben we twee delen van gemaakt, eentje puur gericht op banden en de ander op werkzaamheden die horen bij een garage.

Profile Car & Tyreservice Tilburg is specialist voor alle soorten banden:

 1. Personenwagens


  Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verassingen op het verkeerde moment voorkomen.
 2. Vrachtwagens

  Profile Tyrecenter Tilburg levert gepersonaliseerde wagenparkoplossingen voor bedrijfsvoertuigbanden. Alle onderdelen van onze services exploiteren we in eigen beheer. We zien erop toe dat de totale service aan onze klanten in eigen regie plaatsvindt.
 3. Industrie


  Lucht en of Volrubberbanden bewijzen hun dienst op een wisselend ongelijke ondergrond. Behalve de stabiliteit en de demping is het profiel erg belangrijk. Dat moet op het gebruik zijn afgestemd.
 4. Grondverzet


  Shovels en laadschoppen, graders, telescoopkranen, knikbestuurde of getrokken dumpers: de verscheidenheid in machines in deze branche is ongekend groot.
 5. Landbouw


  Voor een deskundig advies over landbouwbanden bent u bij Profile Tyrecenter aan het juiste adres. Want Profile Tyrecenter kent de specifieke problemen in de landbouwmechanisatie en komt hiervoor graag langs  om u van advies te dienen.

Ervaar de Pro’s van Profile!

 • Altijd gastvrije ontvangst, goede koffie en gratis wifi
 • Altijd keuze tussen basis- of fabrieksonderhoud
 • Altijd offerte vooraf
 • Altijd transparant over uitgevoerde werkzaamheden
 • Altijd gratis je banden op spanning
 • Altijd één jaar volledige garantie op onderhoud, reparatie en banden
 • Altijd vervangend vervoer mogelijk
 • Altijd één jaar gratis pechhulp na onderhoud