PROFILE TYRECENTER ALTENA

Logo PROFILE TYRECENTER ALTENA

Polstraat 113
4261 BS Wijk en Aalburg

Tel. (0416) 691550

E-mail: wijkenaalburg@profile.nl
Website: www.profile-altena.nl

Dé bandenspecialist van Wijk en Aalburg!

Profile Tyrecenter Altena is al sinds 2001 dé bandenspecialist in Wijk en Aalburg en omstreken. Alle soorten en typen banden zijn verkrijgbaar, behalve fietsbanden. Hierdoor is men erg breed georiënteerd en kunt u terecht voor de beste service. Het hele jaar door verzorgen de goed opgeleide monteurs bandenservice. Niet alleen voor ‘normale’ personenwagens, u kunt ook terecht voor banden van zware transportvoertuigen, landbouw machines of industriële toepassingen.

Het gaat verder dan alléén banden vervangen

Naast het brede assortiment aan banden en velgen, kent Profile Tyrecenter Altena een uitstekende service. De specialisten verzorgen de wisselingen van banden (van oud naar nieuw, of van zomer- naar winterbanden), waarbij ze de bandenspanning controleren, bandreparaties vakkundig verzorgen, uitlijnen , sipen (voor betere grip in winterperiodes). Ook bij problemen zoals trillingen afkomstig van banden of wielen, staan de medewerkers voor u klaar. Kennis en kunde is aanwezig om een goed advies uit te brengen. 

Zakelijke klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de servicelijn wanneer onverhoopt bandenpech is ontstaan. Een voertuig wordt snel en veilig zo spoedig mogelijk op weg geholpen dankzij onze mobiele servicewagens. Deze mobiele werkplaatsen worden tevens gebruikt om op locatie banden te monteren voor zware transportvoertuigen. Uiteraard wanneer het de klant uitkomt en altijd in overleg. Gepersonaliseerde oplossingen worden geboden waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen en behoeften van de klant. 

Wilt u meer weten over onze oplossingen, bel met één van onze medewerkers

Interview met de onderneming

Daarnaast is het van belang om de juiste band op de juiste as-positie te monteren, en te proberen om zoveel mogelijk rendement uit de banden te halen. ‘Klanten vertrouwen ons daar blindelings op en onze teams van Profile Altena en Profile Tilburg maken zich daar dagelijks hard voor’. Service bieden ‘Voorkomen is beter dan genezen’. We weten allemaal hoe verschrikkelijk vervelend pech onderweg is. Door tijdig een wagenpark te controleren op de onderhoudsstatus van de banden, probeert Profile stilstand onderweg zoveel mogelijk te voorkomen én zoveel mogelijk rendement te halen uit banden door aanpassingen te doen. Hierbij moet gedacht worden aan het tijdig doorwisselen van trailerbanden, herprofilering, controle op sporingslijtage (het zogenaamde uitlijnen van een voertuig), etc. Dit alles natuurlijk afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en uiteraard alles in overleg. Zelf hebben de eigenaars Eddy en Arnold samen meer dan 75 jaar...

Volledig interview »