PUTTER & DE BOER B.V.

Australielaan 20
5232 BB 's-Hertogenbosch
Postbus 470,
5240 AL Rosmalen

Tel. (073) 6144895

E-mail: han@pbac.eu
Website: www.pbac.eu

Noordstraat 4
4571 GD Axel
Postbus 18
4570 AA Axel

Tel. (0115) 769043

E-mail: han@pbac.eu
Website: www.pbac.eu

Er is een “one-stop-shop”  voor al uw administratie- en belastingvraagstukken: Putter & de Boer. Het ervaren administratie- en belastingkantoor met vestigingen in Den Bosch, Mill en Axel denkt graag met u mee, of u nu MKB’er, particulier, gevorderde of startende ondernemer bent.

Persoonlijk en betaalbaar

Bij Putter & de Boer Administraties en Belastingen zijn ze gek op cijfers, en op het werken met mensen in het bijzonder. Daarom zal Putter & de Boer alles in het werk stellen om u te ontzorgen bij uw bedrijfsadministratie en fiscale verplichtingen. Op een persoonlijke “no-nonsense” manier en voor een prijs die past bij uw budget. Dat is wat Putter & de Boer het “Value for money” concept noemt.

One-stop-shop

En waar voor uw geld krijgt u zeker bij het administratie- en belastingkantoor. Meer dan 45 jaar ervaring in de branche maakt Putter & de Boer de ideale partner op het gebied van (financiële) administratie, salarisadministratie en belastingvraagstukken. U vindt er alles onder één dak. Zoekt u een controller om de financiën van uw organisatie in kaart te brengen, of bent u meer op zoek naar administratieve ondersteuning voor uw loonadministratie? Putter & de Boer neemt de rol aan die u verlangt. 

Maatwerk = meedenken

Dat is het kenmerk van dienstverlening op maat; luisteren tussen de regels door en actief meedenken met de klant. Het is het flexibele team van Putter & de Boer meer dan toevertrouwd. Specialisten op (fiscaal) juridisch of fiscaal technisch gebied, maar ook professionals waarmee de onderneming nauw samenwerkt, met kennis van assurantiën en pensioenen staan u graag bij. Iedere dag houden zij zich bezig met uw vragen en uitdagingen, of u nu ondernemer of particulier bent.

Professionele bedrijfsadministratiediensten

Veel bedrijven kennen uitdagingen op het gebied van administratie. Bedrijfsbeslissingen hebben veelal financiële en fiscale consequenties. Het voeren van een transparante en professionele administratie voorkomt dat u voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Putter & de Boer ontzorgt en helpt u graag bij het voeren van uw administratie.

Hulp bij administratiesoftware

Maar ook als u liever zelf uw administratie (deels) voor uw rekening neemt met online software kan Putter & de Boer u helpen. Zoals bij de inrichting en opstart van uw softwarepakket, maar ook door middel van ondersteuning in gebruik.

Accountancy

Putter & de Boer heeft veel ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en andere accountancydiensten. U kunt zich voorstellen hoe relevant managementrapportages zijn als het gaat om nieuwe investeringen of rendementsverbeteringen. Maar ook bij fusies, overnames, aandelenwaarderingen en andere financiële vraagstukken is degelijke informatie gewenst. Bij Putter & de Boer profiteert u van deskundig advies.

Startende ondernemer

Accountancy, administratie en belastingzaken vragen veel tijd en energie van u. Dat geldt voor het MKB, maar ook voor particulieren en wellicht al helemaal voor iedere startende ondernemer. Als eigen ondernemer bent u natuurlijk het liefst bezig met uw core-business, maar bij het ondernemerschap horen ook zaken als inkomstenbelasting, jaarrekeningen en een goed ondernemersplan. Putter & de Boer helpt startende ondernemers in de aanloopfase naar het ondernemerschap. Zo is het eerste oriënterende gesprek gratis.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!