PZEM

Logo PZEM

Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg
Postbus 51
4330 AB Middelburg

Tel. (088) 1346088
E-mail: info@pzem.nl
Website: www.pzem.nl

OVER PZEM

Sinds jaar en dag verbonden met de energiemarkt, als producent, leverancier en handelspartij. In een dynamische energiemarkt zijn wij de stabiele factor. Onlosmakelijk met Zeeland en Nederland verbonden. Hier ligt onze oorsprong.

ONZE ACTIVITEITEN

PZEM produceert energie, dag in, dag uit. Daarbij wordt reeds 40% duurzaam opgewekt in een optimale mix met flexibele conventionele productie. Wij beperken de CO2 uitstoot van onze productie. En zijn trots op onze flexibele capaciteit voor leveringszekerheid wanneer wind en zon het laten afweten. In een dynamische energiemarkt zijn wij de stabiele factor. Dat is altijd zo geweest.

PZEM handelt in energie 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze handelsvloer optimaliseert de marktwaarde van onze productie portfolio. Dit doen we door te handelen in gas, elektriciteit en CO2 op de Noordwest Europese energiemarkt. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt in de markt en wat onze tegenpartijen en klanten nodig hebben. Uiteindelijk leveren wij onze energie tegen een zo scherp mogelijke prijs.

PZEM levert energie in het verleden, nu en in de toekomst. Of het nu gaat om levering van elektriciteit, gas en/of GvO’s in de Nederlandse markt. Voor Wholesale tegenpartijen, groot- en/of middelzakelijke klanten. Wij staan voor een scherpe prijs, kwaliteit, snelheid, volledige transparantie gebundeld met een excellente service voor zowel gestandaardiseerde producten die onderscheidend zijn in de markt als een grote verscheidenheid aan maatwerk contracten.

Bij PZEM ontvangt u een aanbod via onze accountmanagers of online platform waarop u direct zelf – en heel eenvoudig - uw energiecontract afsluit met real-time prijzen.

Uw voordeel?

  • In 2 stappen zien hoeveel u bespaart
  • In 4 stappen uw energiecontract afsluiten
  • Altijd en overal een scherpe prijs, u zit zelf aan het roer


Ga naar : www.pzem.nl/zakelijk

Meer weten over de geschiedenis van PZEM? Bekijk de video.