QUAVERS B.V.

Logo QUAVERS B.V.

Graafschap Hornelaan 196
6004 HT Weert

Tel. (0495) 593269

E-mail: info@quavers.nl

Quavers B.V., een vreemde eend in de bijt, gedreven en ambitieus, met een specifieke kennis van product- en procesontwikkeling op het gebied van voornamelijk enkel- en dubbelzijdig klevende producten en afdichtingen.

Producten, Processen, Ontwikkeling

Quavers B.V. kent een drietal afdelingen. De afdeling Producten, Processen en Ontwikkeling (PPO), ontwikkelt oplossingen en processen voor gecompliceerde assemblages waarbij enkel- en dubbelzijdig klevende producten een belangrijk rol spelen. De oplossingen worden benaderd vanuit het eenvoudigheids principe. Enkel- en dubbelzijdige klevende producten hebben hun eigen specifieke kenmerken bij het verwerking van deze.

Quavers B.V. kan door de jarenlange ervaringen in het verwerken hiervan een passende oplossing bieden. Ook binnen beperkte budgetten zijn er goede oplossingen te leveren. Daarnaast worden er producten ontwikkeld waarbij in de samenstelling van het product niet altijd klevende materialen een onderdeel zijn van de producten.

Op het gebied van afdichtingen uit 3 dimensionale siliconen rubbers kan Quavers BV zich een specialist noemen. Een eigen ontwikkelde visie op afdichtingen worden al in verscheidene, vooral elektronische, opgebouwde componenten toegepast.

Consultancy

De consultancy afdeling binnen Quavers BV richt zich vooral op initieel ontwerp van producten en processen waarbij een gecompliceerd stansdeel het uitgangspunt is. Vanuit het netwerk worden diverse bedrijven ingeschakeld om tot een volledig inzicht te komen voor een te ontwikkelen product. Het initiële ontwerp wordt gebaseerd op haalbaarheid vanuit de diverse beschikbare technieken. Het voordeel van deze methode is dat een ontwerp productie technisch altijd te verwezenlijken is. Het uiteindelijk verwezenlijken van het product wordt aan de opdrachtgever overgelaten, waarbij project management en/of proces ondersteuning een integraal onderdeel zijn van het totaal.

Vanuit een breed spectrum in zowel materialen als technieken worden diverse
out of the box oplossingen geboden in diverse branche waaronder (electro-) technisch, medisch en grafisch.