R&R SYSTEMS B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
Wolfsveld

Tel. (0492) 322437

E-mail: info@energieverdieners.nl
Website: www.energieverdieners.nl

Aantal medewerkers: 25
Vestigingsjaar: 1995

R&R Systems produceert en levert duurzame energiesystemen voor overheid, bedrijven en particulieren. Zij kunnen hun energieverbruik hiermee flink terugdringen en voelen dit direct in hun portemonnee. Ook dragen de energieconcepten bij aan een beter milieu.

Energiebesparing

Energie besparen is zowel gunstig voor uw portemonnee als voor het milieu. R&R Systems is als producent en leverancier van duurzame energiesystemen dé aangewezen partner voor energiebesparing. R&R Systems staat ook wel bekend als ‘de energieverdieners’ omdat het bedrijf op slimme wijze al veel heeft verdiend voor menig klant.

Voor tal van sectoren

Binnen de agrarische sector profiteerden al tal van bedrijven van R&R Systems en haar producten en diensten. Maar ook de woning- en utiliteitsbouw, de recreatiesector, de industrie en particulieren worden met recht enthousiast als ze zien wat R&R Systems hen aan besparingen op kan leveren.

Zelf ontwikkelde energieconcepten

De energiebesparing wordt gerealiseerd door zelf ontwikkelde energieconcepten. Dit zijn maatwerkoplossingen voor bedrijven en woningen, bedacht en geïntegreerd door R&R Systems. Deze energieconcepten zijn gebaseerd op warmtepomptechniek, zonne-energie, aardwarmte (geothermie en warmte-en koudeopslag WKO) en benutting van afvalwarmte.

Alle specialismen in huis

R&R Systems heeft alle specialismen in eigen huis. Dat betekent dat u met één partij te maken heeft en projecten turn-key opgeleverd worden. R&R Systems helpt u bij:

 • Advies en calculatie
 • Subsidiebegeleiding
 • Ontwerp
 • Productie
 • Installatie
 • Service en onderhoud

Woningbouw

Energiezuinig en energieneutraal zijn de nieuwste doelstellingen binnen de woningbouw. Er worden steeds meer duurzame woonwijken gebouwd. Een groot deel van deze duurzaamheid komt uit energiebesparing. De overheid heeft met marktpartijen afgesproken dat energieverbruik flink wordt teruggedrongen. Nieuwe gebouwen zouden in 2015 de helft minder moeten verbruiken dan gebouwen in 2007. Het doel is om nieuwbouw in 2020 energieneutraal te maken.

Innovatieve energieconcepten

Het zijn uitdagingen waar R&R Systems u perfect bij kan helpen. De specialist in duurzame energiesystemen is voorloper op het gebied van warmte- en koudeopslag en ontwierp het Energydak en de Power Profit zonnepanelen. Maar ook de Energycollector, Hecofloor en de Energieheipaal zijn voorbeelden van energieconcepten voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Agrarische sector

De agrarische sector is een bekende klant van R&R Systems. Ze ontwierp al eens energieconcepten voor varkenshouderijen, rundveehouderijen, pluimveehouderijen, de tuinbouw en de visteelt. Grootste uitdaging voor agrarische ondernemers is het voldoen aan wet- en regelgeving en het in de hand houden van de bedrijfskosten. R&R’s duurzame energieconcepten leveren hier een zichtbare bijdrage aan. Zoals de energiesystemen om de geur- en ammoniakuitstoot terug te dringen.

Industrie

Als grootverbruiker is het voor de industriële sector zaak om efficiënter met energie om te gaan. Voor het milieu en uit oogpunt van kostenbesparing. Ook hier zijn er afspraken met de overheid gemaakt voor het terugdringen van energieverbruik. R&R Systems helpt bedrijven hierbij met oplossingen voor duurzame energie. Dit zijn maatwerkoplossingen die zichzelf snel terugverdienen.

Maatwerkoplossingen voor de industriële sector

R&R Systems brengt eerst nauwkeurig uw huidige situatie in kaart en kijkt vervolgens naar de verwachte behoefte. Een realistische berekening leidt tot een rendabele maatwerkoplossing voor duurzame energie. R&R Systems heeft de volgende energieconcepten voor de industrie:

 • Warmte- en koudeopslag
 • Energycollector
 • Energydak
 • Power Profit zonnepanelen
 • Hecofloor
 • Energieheipaal
 • Luchtwarmtewisselaar

Particulieren

Oplopende energiekosten zijn ook voor particulieren een zorg. Steeds meer consumenten gaan daarom opzoek naar energieconcepten die een duurzame besparing opleveren. Niet gek, zij merken dit direct in hun portemonnee en dragen hun steentje bij aan het milieu. Van zonne-energie en aardwarmte tot het plaatsen van een zwembadcollector. R&R Systems kan ook u als consument op veel manieren bijstaan bij het terugdringen van uw energieverbruik.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!