home » bedrijven » Bouw »

RA INFRA B.V.

Den Dries 4, 5552 CL Valkenswaard


Tel. (040) 2076163
Fax (040) 2076164
E-mail: info@rainfra.nl
Website: www.rainfra.nl

Vestigingsjaar: 1998

Oog voor detail, dat is typisch RA infra. Met een team van ervaren specialisten levert RA infra sinds 1998 maatwerkoplossingen op het gebied van grond-, water- en wegenbouw. Van tekentafel tot onderhoudsprogramma: ontzorgen staat altijd centraal. Vertrouwde kwaliteit voor een duurzame toekomst, iedere dag opnieuw.

Advies- en ingenieursbureau RA infra creëert hoogwaardige infrastructurele oplossingen. Omdat kwaliteit en vakkennis hand in hand gaan, heeft RA infra veel diensten in eigen huis. Van civiele techniek tot verkeersadvies tot directievoering: RA infra gaat geen uitdaging uit de weg. De afgelopen jaren zijn daar ook projectmanagement, geodesie en begeleiding in sloopwerkzaamheden bij gekomen. Daardoor is RA infra nog meer een ‘one-stop-shop’ geworden: hét adres voor totaaloplossingen in infra.

100% onafhankelijk

Vanuit kantoren in Valkenswaard, Vught en Sittard werkt RA infra voor opdrachtgevers in met name Zuid-Nederland. Vaak in opdracht van gemeenten, maar ook architecten, projectontwikkelaars, bouwkundige aannemers en woningbouwverenigingen kiezen voor RA infra. Goed om te weten: RA infra is 100% onafhankelijk. Dat maakt de service betrouwbaar en zo objectief mogelijk: de infrastructurele uitdaging staat altijd voorop. Met oog voor detail én oog voor de mens, want infra begint met engineering maar eindigt bij de gebruiker.

Breed dienstenpakket

RA infra werkt vanuit een breed dienstenpakket. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Civiele techniek: advies, ontwerp, bestek, kostenraming, geodesie.
  • Cultuurtechniek: groenbeleidsplan, beplantingsplan, cultuurtechnisch bestek.
  • Directievoering en toezicht: coördineren, beheer, (financiële) administratie, communicatie met stakeholders.
  • Verkeerskunde: ontwerp, monitoring- en evaluatiestudies, verkeersveiligheidsanalyses.
  • Glasvezel: analyseren ondergrondse infrastructuur, coördineren aanleg glasvezelnetwerken, bewezen expertise.
  • Riolering: advies, ontwerp, berekeningen, reiniging- en inspectiecyclus, waterparagraaf, rioolrenovatie.
  • Beheer openbare ruimte: beheertoets, kostenraming, opstellen bestek onderhoudswerken en groenbeheer
  • Slopen en saneren: vooronderzoek, sloopmelding, sloop- en saneringsbestek.
  • Projectmanagement: projectcoördinatie, risicomanagement, omgevingsmanagement, ontzorgen van A tot Z.

Bezoek www.rainfra.nl voor een volledig overzicht van wat RA infra te bieden heeft.

Kwaliteit

RA infra staat voor korte lijnen en heldere communicatie. Transparantie is troef, want kennis delen is samen groeien. Vanzelfsprekend houden de adviseurs van RA infra rekening met alle vigerende richtlijnen en normen, zoals de RAW-systematiek, de Arbo-wetgeving en UAV (Uniforme Administratieve Voorwaarden). U bent dus niet alleen verzekerd van kwalitatief goed werk, maar ook van een veilige (werk)omgeving voor alle betrokkenen.

Passie

Weinig dingen zijn zo bepalend als veranderingen in de infrastructuur. Of het nou gaat om een parkeerplaats, een ontsluitingsweg of een nieuwe wijkinrichting: de belangen zijn groot en dat stelt hoge eisen aan ontwerp en bestek. Dat vraagt om oog voor detail, om oprechte betrokkenheid, om passie voor wat je doet. En dat is precies wat RA infra eigen maakt: een hecht team van specialisten die vooral plezier hebben in hun vak.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!