RABELINK LOGISTICS

Kryptonstraat 1
7031 GG Wehl
Postbus 1
7000 AM Doetinchem

Tel. (0314) 36 85 00

E-mail: info@rabelink.nl
Website: www.rabelink.nl

Rabelink Logistics

De dienstverlener voor logistieke vraagstukken. Met de Achterhoek als uitvalsbasis is Rabelink Logistics dé dienstverlener voor logistieke vraagstukken. Voor onze klanten regelen we alles op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht.

One-stop-shop logistics

Rabelink Logistics neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor zijn rekening. Door inzet van ons eigen wagenpark en een breed netwerk van vaste partners zijn we in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Daarnaast zijn we altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit. Rabelink is daarnaast niet alleen uw transporteur, maar dé one-stop-shop logistiek specialist voor alle advies en logistieke vraagstukken. Voor de opslag van uw goederen bent u bij Rabelink aan het juiste adres; in vijf warehouses, twee in Doetinchem, ’s-Heerenberg, Wehl en Roemenië beschikken we over 50.000 m2 met ruim 70.000 palletplaatsen en verzorgen we diverse Value Added Services. We bieden ook lucht- en zeevracht aan. Vervoer van en naar alle continenten: Rabelink regelt het.

Duitstalige landen

Vanuit onze verschillende vestigingen in de Achterhoek rijden onze vrachtwagens dagelijks door heel Europa; de nadruk daarbij ligt mede gezien onze ligging aan de Duitse grens op de Duitstalige landen. We hebben een dagelijkse lijndienst Berlijn en zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in transport Zwitserland: van één pakket tot een complete lading, heel Zwitserland wordt gegarandeerd bereikt binnen 24 uur tot maximaal 72 uur. We hebben bovendien de status van Authorised Economic Operator (AEO), wat in het geval van transport Zwitserland een groot voordeel oplevert: we kunnen uw douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar landen die niet tot de Europese Unie behoren, zoals Zwitserland.

Lengtegoederen

Dankzij een innovatief vervoerconcept kan Rabelink zich onderscheiden in een nichemarkt die voorheen lastig te bedienen was. We beschikken over meeneemheftrucks, double en triple stock-opleggers en zijn door de unieke inrichting van deze trailers in staat om lengtegoederen direct vanaf de fabrikant op iedere gewenste locatie bij de eindontvanger te leveren. De vrachtwagens van al onze chauffeurs zijn voorzien van boordcomputers, waarmee door middel van foto’s wordt vastgelegd dat de goederen ook daadwerkelijk op correcte wijze worden bezorgd.

Food logistics

Rabelink houdt zich al jaren bezig met het uitvoeren van het gehele logistieke proces van food- en foodgerelateerde producten. In de hele keten is een optimale voedselveiligheid gewaarborgd; de diverse certificaten die we hebben behaald (en behouden) staan hier garant voor. BRC Food, IFS Food en AIB International Food Safety zijn de belangrijkste (voedselgerelateerde) certificaten die nodig zijn om te mogen werken met de producten van onze klanten en die in het bezit zijn van Rabelink; uniek voor een logistiek dienstverlener. Daarnaast beschikken we over het certificaat BRC Storage & Distribution. Ons pand aan de Vlijtstraat in Doetinchem heeft een volledig dedicated warehouse, waarin alleen food- en foodgerelateerde goederen worden opgeslagen. Meer dan 80% van de magazijnruimte aan de Vlijtstraat is gekoeld.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!