RABOBANK UDEN VEGHEL

Rabobank Uden Veghel
Rembrandtlaan 70
5461 GH Veghel
Postbus 506
5461 GH Veghel

Tel (0413) 219 219 (particulier)
Tel (0413) 219 220 (zakelijk)
E-mail: info@udenveghel.rabobank.nl
Website: www.rabobank.nl/udenveghel

Aantal medewerkers: 224

Vestiging Uden
Brabantplein 30
5401 GS Uden

Vestiging Boekel
Sint Agathaplein 8
5427 AB Boekel

Een partner voor elke ondernemer. Binnen de agrifoodsector  én daarbuiten. Dat is waar Rabobank Uden Veghel voor staat. We brengen ondernemers met elkaar in contact, laten ze van elkaars kennis profiteren en brengen ze samen verder.

Agrifood: onze roots

De wereldbevolking groeit. En stelt ons daarmee voor een fikse uitdaging. Want hoe zorgen we ervoor dat de wereldpopulatie in de toekomst van voldoende voedsel wordt voorzien? Duurzaam en verantwoord? De regio Uden Veghel vervult een toppositie in de agrifood-sector en gaat de uitdaging inmiddels volop aan. Ambitieus en gemotiveerd. Als lokale bank maken wij hier graag onderdeel van uit.  

Verbinden en participeren

Zo brengen we samen met ZLTO verbindingen tot stand tussen het mkb en agrarische bedrijven. We participeren in de AgriFood Capital en gaan met ondernemers om tafel. We laten ze zien hoe je duurzaamheid rendabel maakt, helpen ze bij het uitwerken van innovatieve businessmodellen en tonen de buitenwereld wat zij zoal doen. De regio Uden Veghel als koploper in agrifood: we mogen het best benadrukken.

Betrokken en dichtbij

Als internationaal leidende bank in food en agri hebben we kennis en contacten om bij te dragen aan oplossingen. Dat doen we door mensen (dichter) bij elkaar te brengen, kennis te delen én van elkaar te leren. Zodat we de verantwoordelijkheid voelen. Want we hebben een aandeel in elkaar. Ook buiten de agrifood-sector brengen we ondernemers graag verder. Bijvoorbeeld met Picknick met een Klik, dat startende ondernemers in contact brengt met topondernemers. Of als partner binnen OndernemersLift+, dat starters, mkb’ers en studenten veelzijdig ondersteunt.

Bank van de wereld

Kennis delen. Samen de schouders eronder. Zo denken we er als Rabobank over. We wijzen ondernemers niet de weg, maar denken graag met ze mee. We gaan niet op de stoel van bedrijven zitten, maar helpen ze wél om hun ideeën te realiseren. De kennis die we als wereldspeler hebben opgedaan, passen we graag regionaal toe. We kennen de wereld, weten wat er speelt en zijn ons er juist daarom van bewust dat elk verhaal meerdere kanten heeft. Zo’n open blik: het praat niet alleen gemakkelijker, maar biedt ook de meeste kansen.

Verbinden, stimuleren en ondersteunen. Voor elke ondernemer. Gericht op elke nieuwe kans die we simpelweg niet kúnnen laten liggen. Dat is een rol, die ons als Rabobank Uden Veghel past.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche