RANDSTAD APELDOORN

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Tel.: (055) 5288800

Website: www.randstad.nl

RANDSTAD EN DE GELDERSE VALLEI

Al sinds de jaren 70 is Randstad een belangrijke speler op de arbeidsmarkt in de Gelderse Vallei. De arbeidsmarkt van deze regio groeide en Randstad groeide mee. In de loop van 2019 opent zij alweer haar derde vestiging in deze regio. Bewoners en ondernemers van Veenendaal en omstreken kunnen vanaf dan in hun eigen stad bij Randstad binnenlopen.

De arbeidsmarkt in de Gelderse vallei is de afgelopen jaren sterk gegroeid en veranderd. Functies binnen organisaties en het profiel van gevraagde medewerkers veranderden mee. Van een regio waar veel ongeschoold en laaggeschoold personeel werk plaatsvond, heeft de Gelderse Vallei zich ontwikkeld tot een regio die meer en meer vraagt om goede vakmensen, die praktisch zijn opgeleid. Ook de kansen voor hoger opgeleiden groeien, mede door de groei van de Foodvalley, zienderogen.

Wat doe jij morgen?

De arbeidsmarkt in de regio rondom Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal blijft naar verwachting de komende jaren groeien. De invloed van robotisering en techniek zorgt daarbij voor banen die eerder nog niet bestonden. Dat schept nieuwe kansen, en vraagt om andere keuzes. Randstad helpt organisaties en medewerkers daarbij.

Randstad gelooft dat iedereen de mogelijkheid heeft om het verschil te maken in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Daarom nemen wij kandidaten mee naar de toekomst.. Door het unieke talent van mensen naar boven te halen, waar nodig in combinatie met opleidingen, gaan wij samen met hen het avontuur aan dat ‘morgen’ heet. Worden er straks zonnepanelen op het dak gelegd? Grote kans dat de monteur is opgeleid door Randstad!  

Samenwerken met Randstad

‘Als je wil, kan morgen alles!’ Randstad stelt haar kandidaten en daardoor organisaties in staat om zich te blijven ontwikkelen.

Veranderingen door technologie en innovatie vragen dit. Zij brengen nieuwe uitdagingen mee voor werkgever en werknemer. Waar de inhoud van banen verandert, veranderen de functie-eisen en gevraagde competenties mee. Dat vraagt om duurzame bemiddeling. Bemiddeling van kandidaten vandaag, die ook morgen van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Randstad heeft 60 jaar ervaring in het bemiddelen van tijdelijke en vaste functies binnen logistiek, zorg, techniek, onderwijs en productie. Van docenten, commercieel talent, secretaresses, logistiek medewerkers, teamleiders, controllers, accountants en administratief personeel, tot callcenter medewerkers en  productiekrachten. Randstad heeft  de kennis, het netwerk en de specialisten in huis die voor jou klaar staan.

Weten hoe jij of jouw organisatie ook morgen van waarde kan blijven? Wij delen graag onze kennis van de veranderende arbeidsmarkt en denken met jou mee. Je bent van harte welkom op de Brouwerstraat in Ede, de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld en binnenkort in Veenendaal.