REGIOINBEDRIJF

Logo REGIOINBEDRIJF

Schutweg 13a
5145 NP Waalwijk

Tel. (0416) 286188
Fax (0416) 286189
E-mail: online@RegioinBedrijf.nl
Website: www.RegioinBedrijf.nl

Vestigingsjaar: 1988

Wie zijn wij?

RegioinBedrijf is sinds 1988 actief op het gebied van regiomarketing.
Wij verzorgen een uniek business-to-business concept voor ondernemers, overheid en onderwijs, bestaande uit een naslagwerk, de internetportal RegioinBedrijf.nl en de netwerkbijeenkomsten RegioinBedrijf Connect.

Ons doel

Het doel van RegioinBedrijf is de zakelijke regio op de kaart te zetten, de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen en de regionale economie te stimuleren.

RegioinBedrijf verzorgt een platform waar inhoudelijke en functionele informatie uit de regio wordt samen gebracht. Ondernemers, Onderwijs en Overheid kunnen via RegioinBedrijf informatie vinden, kennis delen en werken aan hun (online) marketingdoelstellingen. 

Hoe?

Dat doen wij door:

1-op-1 persoonlijke samenwerking

RegioinBedrijf werkt samen met gemeenten, onderwijsinstellingen, instanties en de ondernemers uit de regio. Iedere deelnemende organisatie wordt persoonlijk begeleid door één van onze relatiebeheerders bij de profilering binnen en buiten de regio.

RegioinBedrijf Offline

Een 2-jaarlijks naslagwerk waarin de zakelijke regio en de daaraan verbonden belangrijkste economische sectoren in kaart wordt gebracht.

RegioinBedrijf Online

Een online platform waar alle relevante informatie en ontwikkelingen over de regionale ondernemers, functies van instanties en mogelijkheden van de onderwijsinstelling actueel in beeld worden gebracht.

RegioinBedrijf Connect

De netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect is het verlengstuk van het regionale promotieprogramma en brengt het netwerk doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De bijeenkomsten zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep van directie en projectleiders voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling centraal staat. waar kennis wordt gedeeld en op niveau verbindingen gelegd worden. 

Deelnemen aan RegioinBedrijf

Op de volgende pagina vindt u meer informatie over online deelnemen bij RegioinBedrijf.

Interview met de onderneming

RegioinBedrijf verzorgt regionale promotieprogramma’s voor de business-to-business. 5 maart a.s. verschijnt de nieuwste editie voor Noordoost-Brabant. AgriFood Capital als branding Frans Moraal: “Regiobranding is noodzakelijk voor een gezonde en vooruitstrevende economie. Door  Noordoost-Brabant als merk neer te zetten wordt de regio op de kaart gezet. Zowel naar binnen als naar buiten toe is dat belangrijk. Als het gaat om externe promotie, ben je pas een volwaardige gesprekspartner als je gezamenlijk optrekt. Bij het verkrijgen van Europese subsidies bijvoorbeeld heb je als individuele gemeente, bedrijf of onderwijsinstelling weinig kans van slagen. Dat heb je wel wanneer je je samen sterk maakt. In een veranderende wereld, komt het aan op samenwerking. Regiobranding is de kapstok die samenwerking stimuleert en aanzet tot innovatie. Zo ontstaan verbindingen die anders niet of moeilijker tot stand zouden zijn gekomen. AgriFood Capital is het merk waarmee de...

Volledig interview »