REIJNDERS B.V., HANDELS- EN TRANSPORTBEDRIJF

Industrieweg 19
5281 RW Boxtel

Tel. 0411-760076
E-mail: info@reijndersbv.nl
Website: www.reijndersbv.nl

Aantal medewerkers: 35
Vestigingsjaar: 1962

Handels- en transportbedrijf Reijnders BV is een handelsonderneming van kolen en nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen.

Het bedrijf is gevestigd op de Industrieweg 19 en Ladonkseweg 28 in Boxtel waar ruim 50 vaste medewerkers dagelijks alles in het werk stellen om klanten optimale betrouwbaarheid en service te bieden, ondersteund door zzp’ers en charters. De kolenhandel opereert alleen maar in het buitenland (90% van het personeel is hierin actief), de steenhandel vindt vooral in Nederland en België plaats.

Opkopen van de bestrating

Tijdens aanbestedingen die publiekelijk worden aangegeven door provincies en gemeentes, wordt er, nadat de inkoper van het werk de materialen heeft bekeken op deze materialen geboden door Reijnders BV. Indien de materialen gekocht zijn wordt er bekeken wanneer deze vrij komen, de ritten ingepland kunnen worden en de materialen vervoerd kunnen worden naar Boxtel.

Showroom en verkoop

Op de Ladonkseweg 28 te Boxtel is een showroom voor zowel hoveniers, stratenmakers, gemeentes, wegenbouwbedrijven en vooral particulieren. In de ruim opgezette showroom is er een keuze uit honderden soorten gebakken en beton klinkers, keramiektegels, split, megablokken, banden, oude tegels in pakketten, industrieplaten, kinderkoppen, hardsteen etc. Onder het genot van een kopje koffie wordt u geadviseerd door ervaren en kundige medewerkers van ons bedrijf.

Verpakken van de bestratingen

Het duurdere segment van de bestratingen (de gebakken klinkers) worden netjes opgestapeld op pallets, alleen de hele stenen hiervan worden gestapeld. De gewichten op de pallets (900 kg.) zijn zo afgestemd met de hoveniers, stratenmakers, wegenbouwers dat iedere gebruiker de pallets kan verwerken met zijn of haar machines. De klinkers worden netjes voorzien van hoezen, die om de klinkers worden gebrand zodat tijdens transport niets kan beschadigen. Onze half verhardingen zoals split en zand worden netjes verpakt in Big Bags van 1 m³.

Breuk bestrating krijgt nieuwe functie

De halve en kwart klinkers worden naar een erkend puin breker vervoerd, waar het gebroken worden en weer dient onderlaag voor onder ons wegennet. U merkt wel dat Reijnders BV erg milieubewust te werk gaat. Op ons 6,5 ha. grote terrein, met grote voorraden hebben we bijna geen afval omdat wij alle materialen hergebruiken. Enerzijds scheelt dat in de kosten, anderzijds werken we zo mee aan een beter milieu.

Klinkers in aantocht

Voor de grotere aantallen vierkante meters kunt u ook bij ons terecht. U vraagt bij het verkoopteam aan wat, waar en wanneer u iets nodig hebt, bijvoorbeeld 2.500 m² gebruikte betonklinkers grijs 8 cm. Het verkoopteam bekijkt waar en welke gekochte klinkers vrijkomen en overeenkomen met het gevraagde product. Dan overlegt men met de klant of de levering rechtstreeks uit het werk naar de klant kan. De klant is dan goedkoper uit en Reijnders BV heeft minder handlingskosten, voor iedereen is dit een win-win situatie.

Bestellingen

Alle bestellingen worden met eigen goed opgeleide chauffeurs en vrachtwagens naar onze klanten vervoerd. Doen wat je zegt is waar Reijnders BV voor staat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!