REVEB INDUSTRIAL LIGHTING

Logo REVEB INDUSTRIAL LIGHTING

Industrieweg 32
4301 RS Zierikzee

Tel. (0111) 450 776

E-mail: info@reveb.eu
Website: www.reveb.eu

REVEB

Industrial Lighting Solutions

REVEB is een Nederlands no-nonsens bedrijf, actief sinds 1996. Onze intelligente producten zijn baanbrekend en zeer geschikt voor toepassing in zware industriële omgevingen. De LED producten worden ontworpen en ontwikkeld door een team van 20 innovatieve ingenieurs. Het hoofdkantoor van REVEB is gevestigd in Zierikzee en heeft 45 toegewijde medewerkers die zich dagelijks inzetten voor het bedrijf. REVEB staat garant voor duurzame, innovatieve, energiebesparende kwaliteitsproducten.

KNOW-HOW to Light!

REVEB is een 100% dochteronderneming van Bever Innovations, al 18 jaar een vertrouwde naam in de LED-verlichtingsindustrie. Bever Innovations, opgericht in 1996, is een fabrikant van intelligente outdoor LED-oplossingen, 100% gericht op de benzine retailmarkt (tankstations). Bever Innovations levert haar producten in meer dan 54 landen wereldwijd aan alle grote oliemaatschappijen. Naast de toepassing binnen de benzine retailmarkt zijn onze bewezen LED producten zeer geschikt voor toepassing in overige industrieën (indoor – outdoor) bij extreme omstandigheden.

Intelligente LED verlichting

Vanwege onze high-end materialen en standaard controleerbare intelligentie, levert REVEB u een ‘custom made’ en dynamische lichtoplossing. Daarbij kunt u altijd uw verlichting aanpassen aan uw wensen en blijft uw verlichting altijd actueel!

Sociale betrokkenheid

Sociale waarden zijn voor ons van groot belang. Vanuit onze eigen lokaal gelegen sociale werkplaatsen in Nederland zijn meer dan 400 mensen zijn betrokken bij het productieproces! We besteden niets uit aan het Verre-Oosten of lagelonenlanden. Ons beleid is om alle producten volledig te produceren in Nederland en hierbij vast te houden aan onze sociale waarden en betrokkenheid met als doel eveneens de lokale economie te steunen. Op deze manier houden we eveneens de controle over onze productie en verzekeren we korte levertijden en absolute kwaliteit.

Full service verlichtingspakket

REVEB erkent dat elke branche en elk gebouw zijn eigen identiteit en verlichtingsbehoeften heeft. REVEB biedt de beste LED producten waar nodig, volledig op maat gemaakt naar uw specifieke behoeften en wensen. Zo dienen we elke industrie met de best mogelijke middelen.  

Interview met de onderneming

Foto: Tomas van Ham “Ieder led-product levert energiebesparing op, dus onze Luci Series Industry-lamp ook. Maar er is veel meer. Wij bieden gewoon heel erg goed licht”, begint Tomas van Ham, consultant industriële verlichting bij REVEB. “De kleurbeleving van de Luci werkt prettiger en veiliger en is zeer geschikt voor industriële processen. Bovendien kun je alles zelf inregelen met onze handige app.” Ingebouwde sensors Van Ham laat trots een Luci zien. Een mooi vierkant armatuur, ter grootte van een beeldscherm, waaruit een warm en wit licht schijnt. Hij zet de lamp uit en wijst op twee sensors die in de lamp zijn ingebouwd. “Een daglichtsensor en een bewegingssensor”, legt hij uit. “Elke lamp meet of er voldoende daglicht binnenvalt. Als het donker wordt of grijs weer is, geeft de lamp automatisch precies genoeg extra licht. Iedere lamp acteert op beweging. Daar waar je werkt, heb je licht.” vertelt Van Ham. Robuust en...

Volledig interview »