RICHE B.V., HOTEL

Steenstraat 51,
5831 JB Boxmeer

Tel. (0485) 578222

E-mail: info@riche.nl
Website: www.riche.nl

Aantal medewerkers: 18
Vestigingsjaar: 1928

Hotel Riche in Boxmeer heeft alles om u als hotelgast flink in de watten te leggen. Geniet van een comfortabele kamer, proost in het café of kom heerlijk dineren in het compleet vernieuwde restaurant.

Hotel, restaurant én café

Beleef de rijke ervaring van Hotel Riche in Boxmeer. Daar waar u het gemak en de luxe van een comfortabele hotelkamer heeft, waar u samen met vrienden, familie of collega’s in het café een borrel drinkt en waar het vernieuwde restaurant u de heerlijkste gerechten voorschotelt. Riche is meer dan een hotel, en dat merkt u meteen. Aan de onbezorgde sfeer, de enthousiaste en vriendelijke medewerkers, maar vooral ook aan de vele mogelijkheden.

Uitstekende bereikbaarheid

Hotel Riche ligt in het hart van Boxmeer. Een gemoedelijk Brabants dorp aan de grens met het Limburgse land en niet ver van Nijmegen. Het hotel heeft een prima bereikbaarheid met snelweg A73 die vlak langs Boxmeer loopt. Parkeren doet u eenvoudig en gratis op een van de vele parkeerplaatsen van het hotel.

Overnachten

Hotel Riche is erg veelzijdig. Zo kunt u er overnachten in comfortabele 1- en 2-persoonskamers. En is dat niet afdoende, dan verandert het vriendelijke hotelpersoneel één van de verblijven graag tot 3- of 4-persoonskamer voor u. Riche heeft alles voor een heerlijk weekendje weg of een ontspannen zakelijke overnachting. In het hotel maakt u gratis gebruik van draadloos internet.

Heerlijk eten in het eigen restaurant

Ook in het restaurant kunt u alle kanten op. Of u nu wilt genieten van een stevige lunch, een uitgebreid 4-gangen verrassingsmenu of alleen trek hebt in een goed hoofdgerecht, het kan allemaal. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd zodat u telkens weer andere verrassende en verrukkelijke gerechten kunt proeven. Deze heerlijke gerechten combineert u met de lekkerste wijnen. Het personeel geeft u graag advies.

Borrelen in het Grand Café

Grand Café Riche is een plek waar mensen graag samenkomen. Zowel hotelgasten als de plaatselijke bewoners genieten er van een hapje en een drankje. Het Engelse karakter van het Grand Café zorgt voor een gezellige, warme sfeer.  Binnenin het café, maar ook in de serre en zomers op het terras. Grand Café Riche leent zich prima voor een feestelijke gelegenheid, bijeenkomst of borrel. Het café biedt plaats aan 80 gasten.

Zakelijke bijeenkomst of feest bij Riche

Naast het Grand Café en het restaurant beschikt Riche over drie zalen. Deze zijn afzonderlijk maar ook gezamenlijk te gebruiken. De zalen bieden plaats aan 20 tot maar liefst 1000 personen. Bij Riche zijn daarom de mogelijkheden eindeloos. Van een onvergetelijke bruiloft, een geslaagd personeelsfeest tot aan een waardige koffietafel. Voor iedere gelegenheid heeft Riche het antwoord.

Vergaderlocatie met alle faciliteiten en gemakken

Maar ook voor uw bedrijfspresentaties, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten zit u goed. De Zolderkamer, Foyer en Grote Zaal vormen de ideale vergaderlocaties. Iedere ruimte beschikt over gratis wifi, een beamer, scherm en audiovisuele middelen. Vergaderarrangementen worden eenvoudig gecombineerd met diners en overnachtingen. Informeer naar de mogelijkheden. Riche biedt u graag een oplossing op maat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!