RIET METAALBEWERKING B.V., VAN

Logo RIET METAALBEWERKING B.V., VAN

De Hoefse Weg 8
5512 CH Vessem

Tel. (0497) 591303

E-mail: info@vanrietmetaalbewerking.nl
Website: www.vanrietmetaalbewerking.nl

Van Riet Metaalbewerking BV | Flexibel, accuraat en uiterst ambitieus

Wij fabriceren fijnmechanische machineonderdelen in alle gangbare staalsoorten en nonferrometalen. We maken zowel enkelstuks en prototypes, als ook complete series. Kwaliteit, flexibiliteit en snelle levertijden zijn de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

Samenwerking met korte lijnen

Van Riet Metaalbewerking is een bedrijf met een ‘no-nonsense’ benadering. Wij houden van korte lijnen, snelle beslissingen en een klantgerichte instelling. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachten snel en op een juiste manier af te handelen en hebben wij minder stilstand van ons machinepark. Van Riet Metaalbewerking staat daarnaast ook bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Kwaliteitscontrole behoort dan ook tot onze standaardprocedure.

Producten

Van Riet Metaalbewerking produceert machineonderdelen voor bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn wij onder andere actief voor bedrijven in de medische industrie, machinebouw, halfgeleiderindustrie, sigarenindustrie, verpakkingsindustrieen beveiligingsindustrie. Het gaat hierbij veelal om enkelstuks tot series van enkele honderden.

Werkwijze

Kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren begint bij het hebben van goede leveranciers. Van Riet Metaalbewerking werkt alleen samen met leveranciers voor wie kwaliteit ook belangrijk is. Naast hoge kwaliteit, zijn door de korte lijnen ook snelle afhandeling en efficiëntie mogelijk. Voor productie wordt CAM-geprogrammeerd.

Met behulp van onder andere onze horizontale freesbank en twee 5-assige Mazak freesbanken met robot, kan er niet alleen dag en nacht geproduceerd worden, maar kunnen wij ook precisiewerkfrezen. Om kwaliteit te garanderen worden producten nagemeten op de Mitutoyo Crysta Apex met een bereik van 2000x900 mm. Door onze mentaliteit en flexibiliteit zijn we altijd bereid een extra stap te zetten en mee te denken.

Personeel

Van Riet Metaalbewerking bestaat uit een divers team van 11 personen. Doordat het team zo klein is, is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om je te ontwikkelen met opleidingsmogelijkheden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd voor het vak. Ze zijn breed inzetbaar, met focusop dat wat iedereen kan en leuk vindt.

Inzet wordt gewaardeerd, maar ook verwacht. Er is geregeld een borrel, met lekkere worstenbroodjes van de plaatselijke bakker, en als klap op de vuurpijl zijn alle werknemers zelfs als bedankje voor de trouwe inzet op personeelsuitje naar Spanje geweest. Op dit moment zijn we op zoek naar medewerkers die het team willen komen versterken. Neem bij interesse contact op.