ROBOG.NL

Antwerpsestraat 27, 4611 AB Bergen op Zoom
Postbus 350, 4600 AJ Bergen op Zoom

Tel. (0164) 212390
Fax (0164) 212399
E-mail: info@robog.nl
Website: www.robog.nl

robog.nl, kwaliteitsnaam in de onroerend goed branche

Wie in West-Brabant of Zeeland op zoek is naar een comfortabele huurwoning komt al snel bij robog.nl uit. Dé partner op het gebied van verhuur en beheer van (bedrijfs)onroerend goed.

Tijdelijke woonruimte

Expats hebben de weg naar robog.nl gevonden. Al zijn het meestal de directeuren die voor hun medewerkers op zoek gaan naar woonruimte. Omdat hun medewerkers vaak tijdelijk in Nederland verblijven, gaat het in de meeste gevallen om huurwoningen. Maar het zijn niet alleen buitenlandse medewerkers die van onze expertise gebruikmaken. Mensen uit alle windstreken van Nederland, die besluiten om in de regio West-Brabant en Zeeland aan het werk te gaan, komen bij ons terecht.

Particuliere huurwoningen

Naast werknemers zijn tweeverdieners ook een belangrijk onderdeel van onze doelgroep. Omdat zij niet langer in de gelegenheid zijn een sociale huurwoning te betrekken, zoeken zij bij ons een starterswoning of een particuliere woning ter overbrugging tussen verkoop en aankoop van een eigen woning. Robog.nl begrijpt dit als geen ander, daarom helpen wij deze mensen graag aan een leuk onderkomen.

Uitgebreid aanbod huurwoningen

Om al deze doelgroepen te bedienen, heeft robog.nl een uitgebreid bestand van om en nabij de 600 huurwoningen. Deze variëren van eenvoudig tot zeer luxe en daarmee ook in prijsklasse van 700 tot 2500 euro per maand. Of het nu een bescheiden flat of een luxueus appartement is, wij hebben voor iedereen een aantrekkelijke woonruimte. Daarnaast verhuren wij ook bedrijfsonroerend goed, zoals: garages, loodsen, opslagruimtes, bedrijfsruimtes en winkels.

Bemiddeling

Wij vinden het vanzelfsprekend dat huurder en verhuurder samen door één deur kunnen. Daarom zorgt robog.nl ervoor dat de huurder in het profiel van de verhuurder past. En als het nodig mocht zijn, helpen wij hierbij bij de bemiddeling.

Beheer

Naast bemiddeling zijn wij ook gespecialiseerd in beheer van huurwoningen. Wij nemen graag de zorg uit handen van verhuurders die om welke reden dan ook zelf (tijdelijk) geen zorg kunnen dragen voor hun pand. Bijvoorbeeld door een verhuizing naar het buitenland. Dit doen wij door contact te houden met de huurder en te zorgen voor de financiële afwikkeling.

VvE-Beheer

Bij aankoop van een appartement komen een hoop verantwoordelijkheden kijken. U bent dan namelijk automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze heeft als doel om gezamenlijk het gebouw in stand te houden en hiervoor ook een plan van aanpak te overleggen. Sinds ruim tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van VvE-besturen. Wij helpen hen bij het plannen van het dagelijkse onderhoud maar ook het onderhoud op de lange termijn en de financiële consequenties die daaraan verbonden zijn.

Bent u op zoek naar een comfortabele huurwoning voor een van uw medewerkers, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neem dan contact op met Robog.nl!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!