home » bedrijven » Bouw »

ROOFING SERVICE NEDERLAND B.V.

Logo ROOFING SERVICE NEDERLAND B.V.

Mercuriusweg 37, 6971 GV Brummen
postbus 4217, 7200 BE Brummen

Tel. (0575) 565555
Fax (0575) 565577
E-mail:info@roofingservice.nl
Website: www.roofingservice.nl

Roofing Service Nederland | Biedt klanten een dak boven hun hoofd

Roofing Service Nederland is opgericht in 1970 te Zutphen. Sinds 1 januari 1999 is Roofing Service Nederland B.V. gevestigd in Brummen, Gelderland. Roofing Service Nederland brengt zijn klanten in heel Nederland al meer dan 50 jaar op professionele wijze onder dak

Ruim 50 gespecialiseerde medewerkers op het gebied van baanvormige dakbedekking, die samen garant staan voor een hoge kwaliteit en optimale service, leveren dagelijks duurzame oplossingen op hoog niveau. Al onze medewerkers volgen permanente educatie bij hét opleidingsinstituut in de dakbedekkingsbranche, Tectum te Nieuwegein. Tevens is Roofing Service Nederland B.V. aangesloten bij onze brancheorganisatie Vebidak. Roofing Service Nederland is VCA* gecertificeerd en werken conform BRL 4702 (gecertificeerd).

Dakrenovatie

Wij zijn niet alleen de partner die een renovatieproject van een dak volledig voor u kan verzorgen, maar wij denken ook graag met u mee over de juiste dakoplossingen wanneer er een renovatie aan de orde is. Wij gaan graag met u het gesprek aan, waarbij u een gericht, persoonlijk en deskundig advies mag verwachten van een ervaren technisch adviseur.

Dakonderhoud

Uiteraard staan wij niet alleen voor dakrenovatie voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen. Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak.

24/7 bereikbaar

Naast het bieden van periodiek onderhoud van uw dak hebben wij ook een calamiteitenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Alle disciplines zijn binnen onze onderneming vertegenwoordigd, van beheer en onderhoud van kunststof en bitumen daken en het keuren en installeren van diverse hoogwaardige veiligheidssystemen.

Het realiseren van valbeveiliging op platte daken is bijzonder belangrijk. Het verzorgen van valbeveiliging op platte daken behoort dan ook tot onze prioriteit. Roofing Service Nederland B.V. kan u een zeer complete dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bieden wanneer u een optimale veiligheid op uw dak wilt laten realiseren.

Verduurzamen van daken

Roofing Service Nederland B.V. heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de meest uiteenlopende daken. Wij bieden u hierin een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan isolatie, groendaken, zonnepanelen en uiteraard diverse soorten dakbedekkingen die jarenlang meegaan. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en eisen betreffende het dak, zodat wij u aan de hand hiervan de beste oplossingen kunnen voorstellen.