ROORDINK BEDRIJFSWAGENS

Logo ROORDINK BEDRIJFSWAGENS

Locatie Barneveld
Harselaarseweg 16
3771 MB Barneveld
Postbus 58
3770 AB Barneveld

Tel. (0342) 421 421

E-mail: info@roordink.nl
Website: http://www.roordink.nl/

Locatie Coevorden
Van Leeuwenhoekweg 2
7741 LC Coevorden
Postbus 58
3770 AB Barneveld

Tel. (0524) 597 300

Locatie Veenendaal
Plesmanstraat 9
3905 KZ Veenendaal
Postbus 58
3770 AB Barneveld

Tel. (0318) 541 041

Locatie Zwolle
Lichterweg 19
8042 PW Zwolle
Postbus 58
3770 AB Barneveld

Tel. (038) 428 44 00

Roordink bedrijfswagens MAN Range

Roordink Bedrijfswagens, alles onder één dak. 

De historie van Roordink Bedrijfswagens begint in 1984. In dat jaar start Gijs Roordink met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie in Barneveld als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Inmiddels is Roordink Bedrijfswagens ruim 30 jaar toonaangevend als bedrijfswagendealer, met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle. Als officieel dealer voor MAN trucks, bussen en bestelwagens, Isuzu bedrijfswagens en DFSK bedrijfswagens én als erkend reparateur voor Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij voor elk denkbaar transport een passende oplossing. Via de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en met het verrichten van alle voorkomende reparaties, onderhoud, inspecties en keuringen aan trucks, bestelwagens, trailers, bussen en toebehoren. Met ons totaalpakket richten wij ons op het betrouwbaar en veilig inzetbaar houden van uw bedrijfswagen(s) tegen een zo laag mogelijke kilometer kostprijs. 

Het totaalpakket

Wat kunnen wij u bieden?

  1. Advisering en verkoop nieuwe bedrijfswagens
  2. Ruime keuze aan bedrijfswagenoccasions 
  3. Verhuur op maat
  4. Servicegerichte werkplaats voor trekkend en getrokken materieel
  5. Transportkoeling
  6. Originele onderdelen
  7. Carrosserieën op maat
  8. Schone en efficiënte brandstoffen (vestigingen Barneveld en Veenendaal)
  9. Truckwash (vestiging Barneveld)

Missie

Onze missie is het aanbieden van bedrijfswagenoplossingen onder één dak. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten, die zoveel mogelijk duurzaam worden uitgevoerd. Kiezen voor Roordink is kiezen voor 100% service en ervaring. 

Visie

Wij zijn het meest complete bedrijfswagencentrum van Midden-Nederland. Als dealer van bedrijfswagenproducten en –diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met het oog voor maatschappij en milieu, waardoor Roordink een duurzame onderneming is. 

Bij Roordink Bedrijfswagens staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Interview met de onderneming

‘Gelukkig gebeurt het zelden, maar er kan altijd een keer wat mis zijn met een auto. Er zit inmiddels zoveel technologie in auto’s dat onze monteurs in de werkplaats over veel kennis moeten beschikken om reparaties uit te kunnen voeren. Juist op die momenten willen wij onze klanten optimaal kunnen helpen.’Het familiebedrijf Roordink Bedrijfswagens bestaat ruim 35 jaar en heeft naast het hoofdkantoor in Barneveld inmiddels ook vestigingen in Coevorden, Veenendaal en Zwolle. Het bedrijf is dealer van MAN, Isuzu, DFSK en erkend reparateur voor Volkswagen Bedrijfswagens. Verkoop van en service aan nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en trucks behoren tot de specialisatie. ‘Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte trekker, bakwagen, oplegger, kipper, aanhangwagen of ander voertuig, klanten vinden bij ons altijd een uitgebreid en gevarieerd assortiment op voorraad’, stelt Bert Roordink. ‘Onze grote kracht is dat wij een laagdrempelig familiebedrijf...

Volledig interview »