ROOSMALEN HOOFDKANTOOR TILBURG, VAN

Logo ROOSMALEN HOOFDKANTOOR TILBURG, VAN

Ringbaan Zuid 3
5021 AA Tilburg

Tel. (013) 5840000

E-mail: info@roosmalen.nl
Website: www.roosmalen.nl

Van Roosmalen uit Tilburg is regelmatig op zoek naar nieuwe arbeidskrachten. Bekijk hier een actueel overzicht van hun openstaande vacatures.

Van Roosmalen. Dan kom je thuis.

Klanten ontzorgen op alle gebieden: Van Roosmalen, met acht vestigingen de grootste Volvo-dealer van Nederland, maakt er écht werk van. Mede dankzij het in Zweden ontwikkelde Personal Service-concept én de Brabantse gastvrijheid binnen het familiebedrijf, is iedere Volvo rijder verzekerd van persoonlijke aandacht en service.

In 2017 is familiebedrijf Van Roosmalen precies vijftig jaar dealer van Volvo. Al een halve eeuw passen het Zweedse kwaliteitsmerk en dealer uitstekend bij elkaar: beide ondernemingen hechten veel waarde aan kernwaarden als nuchterheid, realisme en veiligheid.

Persoonlijke service

Klanten kunnen bij Van Roosmalen terecht voor zowel aankoop, lease, onderhoud en reparatie van hun Volvo. Van Roosmalen werkt daarbij volgens het bij Volvo in Zweden ontwikkelde Personal Service-concept, waarbij alles draait om u; snelheid, transparantie en persoonlijke aandacht. 

Vijf huisregels

Daarmee sluit het concept uitstekend aan bij de ‘huisregels’ die Van Roosmalen al jaren hanteert bij de dienstverlening aan zowel particuliere als zakelijke rijders.

  1. Van Roosmalen levert altijd de snelste service. Klanten worden zoveel mogelijk op dezelfde dag nog geholpen. Bij onderhoudsbeurten en reparaties werkt het bedrijf bewust in teams, vanuit de gedachte dat de meeste werkzaamheden (zo’n 80 à 90 procent) binnen één uur kunnen worden afgerond. Oftewel: geen lange wachttijden.
  2. De dienstverlening van Van Roosmalen is altijd persoonlijk. De specifieke wensen van de (zakelijke) klant staan voor zowel verkoop van nieuwe en gebruikte Volvo’s en service centraal. Wat is zijn of haar mobiliteitsbehoefte? Wat is in dat opzicht verstandiger, kopen of leasen? Kan de auto beter on balance of off balance worden aangeschaft? Heeft korte of lange lease de voorkeur? Door de concrete mobiliteitsbehoefte goed in kaart te brengen komt Van Roosmalen altijd tot een passend advies voor ondernemers, van zzp’er tot grote MKB’er.
  3. De auto’s en service van Van Roosmalen zijn altijd scherp geprijsd. Van Roosmalen biedt misschien niet altijd de laagste prijs (kwaliteit mag wat kosten), maar wél de scherpste prijs-kwaliteitverhouding.
  4. Van Roosmalen werkt altijd transparant. Geen onduidelijkheid dus over verrichte werkzaamheden, maar ook in letterlijke zin werkt het bedrijf transparant: door de glazen pui tussen showroom en werkplaats kunnen wachtende klanten precies zien wat er met hun voertuig gebeurt.
  5. Met acht vestigingen in heel Brabant is Van Roosmalen altijd dichtbij, op maximaal 15 minuten rijden van welke plek in Brabant dan ook.

Brabants bedrijf

Van Roosmalen is bij uitstek een Brabants bedrijf, met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Best, Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Hapert. Van een kop koffie tot een gedegen maatwerkadvies: gastvrijheid en een persoonlijke touch staan hoog in het vaandel. Ook neemt het bedrijf regelmatig deel aan businessevenementen in de regio.

Wilt u meer informatie over Van Roosmalen? Kijk dan op de website.

Interview met de onderneming

Foto: Jan van Roosmalen Het was wel even spannend toen Jan van Roosmalen in 1987 het familiebedrijf overnam en de hoofdvestiging verhuisde van Loon op Zand naar Tilburg. “We streken hier in september van dat jaar neer. We waren op dat moment de eerste Volvo-dealer in Tilburg, en het was wel even spannend of de mensen ons ook hier zouden weten te vinden. Die eerste dagen zaten we met in totaal zes medewerkers te wachten op de eerste klant. Gelukkig kwam de loop er snel in en konden we 1987 alsnog met een kleine winst afsluiten.” Personal Service Na die eerste maanden in Tilburg ging het verder bergopwaarts met het bedrijf. In de loop der jaren volgden diverse overnames, en anno 2017 mag Van Roosmalen zich met acht vestigingen in het Brabantse zelfs de grootste Volvo-dealer van Nederland noemen. Particuliere én zakelijke rijders kunnen bij het familiebedrijf terecht voor zowel aankoop, lease, onderhoud en reparatie van hun Volvo. Aan de kernwaarden van het...

Volledig interview »