ROTSVAST ZEELAND

Logo ROTSVAST ZEELAND

Londensekaai 45, 4331 JH Middelburg


Tel. (0118) 611412
E-mail: middelburg@rotsvast.nl
Website: www.rotsvast.nl

ROTSVAST heeft het grootste huurwoningen aanbod in Nederland. Met meer dan 30 vestigingen door het hele land helpen meer dan 120 enthousiaste en ervaren verhuurspecialisten u met het vinden van uw droomwoning.

Deze verhuurspecialisten kennen elke woning, verhuurder en buurt van A tot Z. En zijn daarbij ook continu op zoek naar nieuwe huurwoningen voor u! Doordat wij GEEN WACHTLIJSTEN hebben kunt u zeer snel resultaat boeken. U kunt tevens onbeperkt bezichtigen totdat u uw ideale woning gevonden heeft.

Waarom kiezen voor ROTSVAST:

  • ROTSVAST helpt u graag bij het zoeken naar uw ideale woning
  • Wij zijn een betrouwbare partner
  • ROTSVAST kent geen wachtlijsten
  • Zoek uitgebreid in ons actuele woonaanbod
  • Toegang tot alle woningen, met foto's en complete omschrijving
  • Direct onbeperkt bezichtigen ; rijd mee in een van onze herkenbare Twingo’s

Kijk nu voor het grootste huurwoningen aanbod in Nederland op onze website!

Voor meer informatie over de bovenstaande aanbiedingen neem contact op met ROTSVAST Middelburg. Openingstijden van de vestiging: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.

WWW.ROTSVAST.NL

Interview met de onderneming

Rotsvast staat de organisatie, en wel op drie stevige  pijlers, te weten huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfsruimten. Waarover we het hebben? Over de Rots-Vast Groep die bijna 25 jaar bestaat en, verspreid over heel Nederland, ruim dertig vestigingen heeft. De Rots-Vast Groep met onder andere vestigingen in Middelburg en Breda is de grootste speler in de particuliere huisvesting. Volgens Douwe Weerstra, eigenaar van het Bredaas en Middelburgse kantoor, is dat te danken aan de snelle en betrouwbare werkwijze. Want kwaliteit stuwt elke groei.Douwe Weerstra houdt zich, met nog zes medewerkers (Janneke Bruijns, Natalie Twight, Judith de Regt, Vivienne van de Kamp, Jacqueline Bartijn en Willem Weerstra) in de Rots-Vast onderneming aan de Academiesingel in Breda en met drie medewerkers (Sanne Allaart –Platzbeecker, Kathinka van de Visser en Suzanne Lievense ) aan de Londensekaai te Middelburg, bezig met elk van de drie aspecten van hun branche. ‘We hebben...

Volledig interview »