Royal Safety

Dalweg 24, 3233 KK Oostvoorne

Tel. 010-2681927
E-mail: info@royalsafety.nl
Website: https://www.royalsafety.nl/

Royal Safety is een firma die zich heeft gespecialiseerd in brandbeveiliging. 

Ons werkveld strekt zich uit van het leveren veiligheidsartikelen en arbeidsmiddelen tot het adviseren, installeren, keuren en inspecteren van allerlei soorten blus- arbeid- en veiligheidsmiddelen voor bedrijven en consumenten. Wij adviseren en keuren volgens de juiste normen en wetgevingen.

Wij leveren kwaliteit voor zeer scherpe tarieven.

Wanneer u uw brandpreventiemateriaal bij ons besteld kunnen wij binnen drie tot vijf dagen leveren door heel de Benelux. Ook kunnen wij zeer snel een afspraak inplannen om bij u op locatie de controle of inspectie uit te voeren of om u ter plekke van advies te voorzien. Voor grote projecten kunt u altijd een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u adviseren en een offerte op maat maken.

Daarnaast verzorgen wij controles en keuringen op uw bestaande materialen. Wij kunnen u voordelige onderhoudscontracten aanbieden. Service staat hoog in het vaandel bij Royal Safety. Wij leveren de totaaloplossing voor brandveiligheid, arbeidsveiligheid en bewaking binnen uw bedrijf of als particulier. Samen gaan we voor veiligheid!