RSP MAKELAARS 'S-HERTOGENBOSCH C.V.

Koningsweg 66
5211 BN 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6488750

E-mail: info@rspmakelaars.nl
Website: www.rspmakelaars.nl

Bedrijfsmakelaars van vandaag, bedrijfsmakelaars van morgen, dat zijn we. Al zo’n vijfentwintig jaar. De tijden veranderen, zeker. En wij? Wij blijven onszelf. Dat is onze kracht. Fast forward, dat is onze mentaliteit. Altijd geweest. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een van de grootste zelfstandige bedrijfsmakelaars van Zuid-Nederland.

We zijn op een breed front actief: kantoorruimten, bedrijfspanden en -hallen, winkelruimten, beleggingen, beleggingspanden. We werken voor huurders en verhuurders, kopers en verkopers, beleggers. Zuid-Nederland, inclusief het Betuwegebied is ons werkterrein. Voor retail zijn we regelmatig een landelijke speler.

Twaalf ervaren makelaars en negen mensen in de backoffice, ons team. We begrijpen de tijd waarin we leven. We verstaan ons vak en kunnen bogen op een immense ervaring. Ons doel bereiken we, hoe dan ook. Fast forward. En vaak niet via de gangbare weg. Als het tactisch nodig is, ja, dan maken we de stapjes wat kleiner. Het gaat om het resultaat. Nu. En op de lange termijn. Dat is heilig.

Bedrijfsmakelaardij

We zijn de grootste bedrijfsmakelaar in de regio ’s-Hertogenbosch op het gebied van bedrijfsvastgoed met bedrijfspanden, bedrijfsruimtes, showrooms, productie- en opslaghallen, overheids-gebouwen en zorggebouwen. Ons werkterrein ligt binnen het gebied Vianen, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Eindhoven, Tilburg en Raamsdonksveer.

Kortetermijndenken en -werken en langetermijndenken en –werken. Die mixture, daarin schuilt onze kracht. Als bedrijfsmakelaars voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten. We durven te zeggen dat ons makelaarsteam kwalitatief tot de top van Nederland behoort. Zes zeer ervaren en betrokken professionals, waarvan er vier beëdigd zijn.

Groot in winkelvastgoed

Wat speelt er in de retailwereld? Die vraag is actueler dan ooit. Economie en retail zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Als u zaken doet met een winkelmakelaar mag u verwachten dat ze veel weten van deze wereld. Het liefst alles. En dat ze deze tijd verstaan. De winkelmakelaars van RSP Makelaars zijn graag uw veelwetende en -kunnende partner. Buiten de Randstad zijn wij de grootste op dit gebied. Ons team is vier man sterk met ieder hun eigen specialisme en hun eigen werkgebied.

In opdracht van landelijk opererende winkelontwikkelaars en van lokale ontwikkelaars en aannemers verzorgen wij de verhuur van winkelruimtes in winkelcentra in zowel Zuid- als West-Nederland. Ook zoeken we naar geschikte winkelruimten op basis van de profielen die de opdrachtgever ons voorlegt. Eigenaars, beleggers, ontwikkelaars, winkeliers, aannemers en gemeenten vragen ons regelmatig winkelruimte advies en locatiebeoordeling.

Bedrijfsvastgoed taxaties die hout snijden

Onze taxatie-expertise stoelt op ruim twee decennia ervaring. We hebben altijd zwaar op deze discipline ingezet. Logisch ook. Zakelijk vastgoed kan niet zonder een gedegen waardebepaling. Er zijn veel partijen die belang hebben bij een juiste taxatie waarbij betrouwbaarheid de boventoon voert.

RSP Makelaars werkt uiteraard voor vastgoedbezitters, projectontwikkelaars, voor (ver)huurders en (ver)kopers. Maar daarnaast ook veelvuldig in opdracht van beleggers, accountantskantoren, gemeenten en rechtbanken. Een van onze specialisaties is taxaties bij onteigeningen. Onze taxaties voldoen aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid, compleetheid en onderbouwing. Als een van de eerste kantoren werken wij met het Fluxsysteem.

Doorwrochte bedrijfsvastgoed adviezen

Als u vraagt wat ons overkoepelende product is, de gemeenschappelijke factor van al onze deeldisciplines, dan is het antwoord: advies. We zijn vastgoedadviseurs in de breedste betekenis van het woord.

Regelmatig zitten we met partijen aan tafel zonder dat er sprake is van een concrete makelaars-opdracht. Wat zullen we doen? Hoe moeten we naar de toekomst kijken? Wat is wijsheid? Wat vindt u van onze gedachtes? Van onze plannen? Wat zullen we doen met deze locatie? Dat zijn de vragen die we op ons bord krijgen. Dankzij onze brede kennis en ervaring brengen wij een toegespitst maatadvies uit. Waarmee partijen weer door kunnen.

Herontwikkeling, projectontwikkeling advies en ontwikkeling van bedrijfsterreinen, daarover wordt ons advies vaak gevraagd. Op het gebied van winkels worden we veelvuldig betrokken bij de branchering.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche