RUMETEC B.V.

Logo RUMETEC B.V.

Randweg Zuid 30A
6021 PT Budel

Tel. (06)17332369

E-mail: info@rumetec.nl
Website: https://www.rumetec.nl/

RUMETEC B.V. | Maakt de wensen van hun klanten waar

RUMETEC B.V. uit Budel is uitgegroeid tot een erkend specialist in het verwerken van alle metaalsoorten in de ruimste zin van het woord. Sinds 1 juni 2020 is het bedrijf verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, te herkennen aan de fraaie Trespa bekleding aan de voorgevel, gelegen aan de Randweg Zuid 30A, 6021 PT te Budel, op het industrieterrein “Airpark Brabant”.

Wensen – waarmaken

Het bedrijf verzorgt een compleet pakket aan metaalwerkzaamheden voor diverse grote en kleinere bedrijven en instellingen door heel Nederland. ‘Daarbij kun je denken aan piping- en reconstructiewerkzaamheden, maar ook aan het repareren van of nieuw aan te leggen leidingwerk’. RUMETEC werkt met korte lijnen tussen de klant en medewerkers. Communicatie en teamwerk staan hoog in het vaandel. Bij RUMETEC heerst een nononsens mentaliteit.

Uw wensen

Bij een offerte aanvraag van een nieuw project wordt er uitgegaan van principe tekeningen van de klant en/of wordt de situatie van tevoren besproken, eventueel op locatie het te maken project bekeken en/of ingemeten. Vervolgens wordt de offerte zo nodig uitgetekend en in zijn geheel uitgewerkt.

Waarmaken

Bij opdracht werken de vakmensen van RUMETEC het project van begin tot eind verder uit. Er wordt een planning in samenspraak met de klant gemaakt en de materialen worden besteld. Prefab werkzaamheden gebeurt in de eigen moderne, compleet ingerichte werkplaats en/of wordt op locatie gemaakt. Alle werkzaamheden worden in overleg met de klant besproken. Rumetec streeft ten alle tijden naar klanttevredenheid; geeft deskundig advies, afspraken worden nagekomen en deadlines gehaald. Veiligheid staat hoog in het vaandel en er wordt gewerkt volgens de geldende richtlijnen.

Gecertificeerde lasmethodes

Het bedrijf uit Budel, produceert onder andere gelaste en gefitte leidingen voor koelleidingen, persluchtleidingen, CV-leidingen, gasleidingen, blusleidingen, sprinklerleidingen, pomphuizen en ketelhuizen. Maar ook leidingen voor warmtepompen, vloerverwarming, heaters, radiators en airconditioningsystemen en het vervaardigen van verdelers. RUMETEC werkt ten alle tijden met gecertificeerde lasmethodes, waaronder MIG/MAGlassen en TIG-lassen.

RUMETEC Projecten B.V.

Voor licht constructiewerk; deuren, trappen, kozijnen en andere maatwerk producten heeft RUMETEC een aparte bedrijfstak “Rumetec Projecten” opgezet. De meeste van deze opdrachten komen via mond tot mondreclame binnen. De afgelopen periode is er steeds meer vraag vanuit particulieren en bouwbedrijven naar trappen, kozijnen en deuren van staal of aluminium met een industriële uitstraling.

Rumetec projecten vervaardigd deze maatproducten in de eigen moderne, compleet ingerichte werkplaats en plaatst deze producten op locatie.