SAAN B.V., KONINKLIJKE

Lizzy van Dorpweg 2
5032 MR Tilburg
Postbus 151
5000 AD Tilburg

Tel. (013) 4620000

E-mail: tilburg@saan.nl
Website: www.saan.nl

Aantal medewerkers: 61
Vestigingsjaar: 1996

Koninklijke Saan: de complete logistieke dienstverlener

Koninklijke Saan is een familiebedrijf met bijna 115 jaar ervaring. De ambitie van Saan is onze relaties de optimale transport en/of logistieke oplossing te leveren op een efficiënte, effectieve, veilige en vriendelijke wijze. Saan voert een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. 'Ontzorgen' is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan de ervaren medewerkers van Saan overlaten.

De activiteiten van Saan:

Kraanverhuur

Saan verhuurt bemande mobiele toren- en telekranen, hoogwerkers, verreikers en speciale kranen aan verschillende opdrachtgevers, waaronder bouw-, telecom-, (licht)reclame- en installatiebedrijven. Saan adviseert over de juiste inzet en regelt tevens alle vergunningen, ontheffingen en hijs- en veiligheidsplannen. Daarnaast wordt het kranenpark van Saan ingezet bij bergingen van voertuigen en vliegtuigen.

Industriële verhuizingen

Binnen de discipline industriële verhuizingen gaat het niet alleen over complete bedrijfsverplaatsingen of fabrieksverhuizingen. Saan heeft ook ruime expertise in het verhuizen van kostbare kunstvoorwerpen of het transport en de plaatsing van medische apparatuur, grote en/of zware en kwetsbare machines. Inclusief de- en montage en het volledige projectmanagement.

Archiefbeheer

De activiteit archiefbeheer richt zich op de opslag en beheer van documenten, zowel fysiek als digitaal. Saan beheert archieven en documenten voor klanten, zoals zorginstellingen, banken, verzekeraars, advocatenkantoren en diverse overheidsinstellingen. Ook digitaliseren van archief en documentstromen, het beheer van back-uptapes en archiefrestauratie behoren tot de activiteiten. De geklimatiseerde en streng beveiligde archiefdepots bevinden zich in Utrecht, Almere en Tilburg.

Verhuizingen

Het specialisme verhuizingen verzorgt zakelijke en particuliere verhuizingen, waarbij het zakelijke deel 90% van de omzet uitmaakt. Verder verzorgt Saan ook verhuizingen van musea, bibliotheken, magazijnen of laboratoria. Saan verzorgt niet alleen uw verhuizing, maar ook aanvullende werkzaamheden zoals demontage en montage van uw meubels, het in- en uitpakken van uw inboedel en (tijdelijke) opslag en beheer van inboedels en kantoormeubilair.

Opleidingen

Het Saan Opleidingscentrum in Almere heeft een uitgebreid cursusaanbod met in- en externe opleidingen, voor o.a. kraanmachinisten en beroepschauffeurs. Ook voor TCVT-bijscholing en nascholing van beroepschauffeurs kunt u bij het opleidingscentrum terecht. Het SOC in Almere beschikt over deskundige instructeurs, een praktijkterrein en moderne faciliteiten.

Verkeersdiensten

De activiteit verkeersdiensten verhuurt Mobiele Rijstrook Signaleringen (MRS) door heel Nederland, die het verkeer bij wegwerkzaamheden in goede banen leiden. Tevens levert Saan gecertificeerde beroeps- en evenementenverkeersregelaars  aan bijvoorbeeld aannemers, wegenbouwers en sportclubs. Ook op het gebied van evenementenlogistiek (de coördinatie en uitvoering van o.a. theater- en circustours, festivals en concerten) heeft Saan jarenlang ervaring.

Saan biedt Turnkey projectaanpak

Regelmatig bundelt Saan de krachten van verschillende activiteiten, bijvoorbeeld industriële verhuizingen en kraanverhuur, verhuizingen en archiefbeheer of kraanverhuur en verkeersregelaars. Met dit ‘Saan Totaalconcept’ is Saan in staat relaties in eigen beheer de juiste turnkey oplossing te bieden voor elk logistiek vraagstuk binnen allerlei sectoren waaronder bouw, levensmiddelen-, medische en farmaceutische industrie, installatietechniek, financiële dienstverlening en de overheid.

Kwaliteit en veiligheid

Koninklijke Saan is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000 en VCA**. Ook is Saan gecertificeerd volgens PPV (Professioneel Project Verhuizer) en Erkende Verhuizer. Alle Saan-medewerkers worden uitstekend opgeleid, toegesneden op de dagelijkse praktijk. Voor complexe transport- of verhuisprojecten, dienen voor de veiligheid alle werkzaamheden zorgvuldig op elkaar te zijn afgestemd. Daarvoor maakt Koninklijke Saan indien nodig een uitgebreid veiligheidsplan.

Het materieel en het hulpmateriaal wordt dagelijks voor gebruik geïnspecteerd. Een aantal keer per jaar vindt keuring plaats met behulp van een eigen, geautomatiseerd keuringssysteem. De eigen technische dienst van Koninklijke Saan draagt zorg voor onderhoud en reparatie. Indien nodig wordt dit uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven.

Grote flexibiliteit

Dankzij de 7 Saan-vestigingen in Diemen, Tilburg, Utrecht, Almere, Den Bosch, Nieuw-Vennep en Schermerhorn is er altijd een oplossing voor uw logistieke probleem bij u in de omgeving. Daarnaast is Saan altijd bereikbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Dat maakt werken met Saan efficiënt en flexibel. Adressen en meer informatie vindt u op www.saan.nl.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door goed ondernemerschap wil Saan haar steentje bijdragen aan de maatschappij en de belasting van het milieu zoveel mogelijk beperken. Meer informatie over de inspanningen van Saan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen kunt u vinden in ons MVO-jaarverslag 2011-2012. Daarnaast is de laatste uitgave van Saan Totaal volledig gewijd aan het maatschappelijke beleid van Koninklijke Saan.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!