SABO BOXTEL B.V.

Staarten 9, 5281 GG Boxtel

Tel. (0411) 673031
Fax (0411) 672905
E-mail: info@saboboxtel.nl
Website: www.saboboxtel.nl

Aantal medewerkers: 9
Vestigingsjaar: 1987

U werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Met producten waarmee u optimaal waarde toevoegt aan uw eigen bedrijfsprocessen. Sabo Boxtel beseft dat maar al te goed. We zijn een ervaren metaalbewerker en vakkundige inductieharder en zijn daarin de grootste van Nederland. We verlengen de levensduur van metaal. Zorgen ervoor dat het krachtiger is dan ooit. Optimaliseren het voor uw proces. We bewerken metaal op de meest uiteenlopende manieren en gaan daarbij alleen voor de beste kwaliteit.

In beeld waar metaal wordt gebruikt

Sabo Boxtel werkt voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Denk daarbij aan opdrachtgevers in de offshore industrie of scheepvaart. Aan bedrijven met een uitgebreid machinepark, bedoeld voor toepassingen als aandrijving en grondverzet. We komen in beeld waar metaal wordt gebruikt. En dan vooral in situaties waar metaal in beweging is en lang mee moet gaan. Een voorwaarde waaraan wij onder meer voldoen als inductieharder.

Inductieharden voor elke toepassing

Inductieharden zorgt voor verharding van een oppervlak. Stroom met een hoge frequentie zorgt voor verhitting, die via een koperen spoel tot enkele millimeters doordringt in het product. Een polymere vloeistof zorgt er vervolgens voor dat het oppervlak gelijkmatig uithardt. Inductieharden komt vooral tot z’n recht voor kleine onderdelen. Voor welke toepassing dan ook.

Metaalbewerking tegen een gunstige prijs

Een hoogwaardige metaalbewerking vraagt niet per definitie om een grote investering. Sabo Boxtel werkt met een korte supply chain, wat zich vertaalt in een gunstige prijs voor uw product. Bovendien heeft u vanaf het allereerste begin alleen te maken met vakmensen. We houden onze kennis dankzij opleidingen voortdurend op peil en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste technieken rondom metaalbewerking.

De juiste apparatuur in huis

Zo kunnen we metaal boren en rondslijpen. Net als draaien en frezen, waarbij we zijn toegerust op een capaciteit van 10 ton en een maximale lengte van 2,70 meter. Ook hebben we boorapparatuur die zorgt voor smeergaten met een doorsnede vanaf 6 millimeter tot een lengte van maar liefst 475 millimeter. Het moet gek lopen, wil Sabo Boxtel niet aan uw specifieke vraag kunnen voldoen.

Flexibel en efficiënt

Sabo Boxtel staat voor flexibiliteit. Voor een efficiënt productieproces en voor één vaste contactpersoon. Dat schakelt voor u wel zo praktisch én snel. We leveren op tijd en zorgen ervoor dat ons product voldoet aan uw standaarden. Want zo perfectionistisch als u bent, zo perfectionistisch zijn wij ook.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!