SANDERS MACHINEBOUW B.V.

Heidonk 5, 5298 VM Liempde
postbus 7, 5298 ZG Liempde

Tel. (0411) 631475
Fax (0411) 631490
E-mail: info@sandersmachinebouw.nl
Website: www.sandersmachinebouw.nl

Aantal medewerkers: 30
Vestigingsjaar: 1966

Innovatie is denken in oplossingen. Producten ontwikkelen die in alle opzichten voldoen aan de wensen van de klant. Dat vraagt om kennis en ambitie, waaraan het niet ontbreekt bij Sanders Machinebouw. Het bedrijf uit Liempde levert machines op maat. Niet in grote aantallen, maar meestal in enkelstuks. Als verbindende schakel waarmee een opdrachtgever écht verder komt.

Bewust kleinschalig

In de bijna 50 jaar dat Sanders Machinebouw bestaat, is het bedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat. Sanders Machinebouw opereert internationaal, voor een keur aan bedrijven. De 1.600 vierkante meter aan bedrijfsoppervlakte krijgt binnenkort een uitbreiding met nog eens 500 vierkante meter. Toch kijkt Sanders Machinebouw niet zozeer naar grootte. Wél naar effectiviteit, flexibiliteit én betrouwbaarheid en kwaliteit. Sanders Machinebouw houdt de zaken bewust kleinschalig. Want juist dan blijven de lijnen met de klant kort, blijft het persoonlijke contact voorop staan en volgen vanuit een intensieve samenwerking de beste oplossingen.

Alles in huis voor speciaalmachines

Sanders Machinebouw kan een opdrachtgever volledig ontzorgen. Het bedrijf heeft het hele proces voor speciaalmachines zelf in huis, vanaf engineering, productie en fabricage tot assemblage, installatie bij de klant en nazorg. Sanders Machinebouw legt de lat hoog en ziet dat totaalpakket als niet minder dan een vereiste. Speciaalmachines leveren is een vak apart, met creatieve oplossingen voor uiteenlopende branches.

Voor voedingsmiddelenindustrie en farmacie

Zo is Sanders Machinebouw al jarenlang actief in de farmacie en voedingsmiddelenindustrie. Beide branches profiteren van oplossingen zoals verpakkingsprocessen en automatische productie. Conform de strenge eisen die dit soort opdrachtgevers stellen. Waar het uiteindelijk om gaat, is een product dat voldoet aan welke vraag dan ook.

Talloze oplossingen voor de industrie

Datzelfde uitgangspunt hanteert Sanders Machinebouw ook voor de industrie. Of het nu gaat om toepassingen voor de metaal of aluminium verwerkende industrie, met producten als handlingmachines of inspectieapparatuur. Sanders Machinebouw helpt de industrie bij het besparen op manuren. Bij het verhogen van de productiecapaciteit, bij het soepel doorvoeren van veranderingen in het productieproces… De vragen zijn divers, de oplossingen net zo.

Toegewijd aan de speciaalmachinebouw

Aan de basis van al die oplossingen staat een toegewijd en vakkundig team. De medewerkers van Sanders Machinebouw beseffen dat speciaalmachinebouw vraagt om grote investeringen door de opdrachtgever. Risicobeheersing staat voortdurend voorop, wat zich onder andere vertaalt in een heldere en strak opgezette projectaanpak voor speciaalmachinebouw.   

Sanders Machinebouw blijft weg van de standaard. Unieke oplossingen voor unieke vragen: dát is waar het bedrijf uit Liempde voor staat.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!