SANDTON CHATEAU DE RAAY

Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo

Tel. (077) 3214000
Fax (077) 3214079
E-mail: baarlo@sandton.nl
Website: www.sandton.eu/baarlo

Een vergadering, diner of evenement in Limburg in Sandton Château De Raay


Kasteelhotel Sandton Château De Raay staat bekend om haar intieme sfeer en de voortreffelijke verzorging van heerlijke diners, goed georganiseerde evenementen en stijlvolle vergaderingen. Met haar verschillende multifunctionele ruimtes is Sandton Château De Raay de perfecte locatie voor uw evenement. Er kunnen verschillende soorten evenementen georganiseerd worden, waarvoor ook onze prachtige tuinen rond de kasteelgebouwen zich uitstekend lenen.

Vergaderen in stijl in Limburg?

Toonaangevend in een inspirerende en stijlvolle omgeving vergaderen geeft u een frisse blik op nieuwe ideeën.  Een vergadering, training, productpresentatie of teambuilding sessie: al uw wensen vertalen wij naar een voorstel op maat. Wij denken tot in ieder detail met u mee om van uw vergadering een groot succes te maken. Sandton Château De Raay biedt u een viersterrenverzorging voor uw diner, evenement of vergadering.

Persoonlijke assistentie bij het organiseren van uw evenement!

Onze Conference & Events Coördinator assisteert u persoonlijk bij het organiseren van al uw gewenste groepsactiviteiten en entertainment, zelfs als het om ballonvaren gaat of een autorally. Sandton Château De Raay in Noord-Limburg is gemakkelijk bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeerruimte. Ons professionele team zal er voor zorgdragen dat uw evenement voor 100% slaagt zodat u een goede indruk achterlaat bij uw gasten

Klaar voor een vergadering, diner of evenement in Limburg?

Interesse in een evenement, vergadering of diner bij Sandton kasteelhotel Château De Raay? Neem dan contact op met onze Conference & Events Coördinator.

Hotel Your Self

Run dit hotel samen met uw collega's, met uw relaties als gast. U reserveert het complete hotel. Echter een hotel zonder personeel. Dat levert u zelf. Uw collega's bemannen de receptie, runnen de keuken, zorgen voor de bediening. De gasten? Dat zijn uw relaties. Perfect voor teambuilding en verduurzamen van belangrijke relaties. Voor meer informatie zie Hotel Your Self of vraag hier direct uw offerte aan.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!