SANDTON EINDHOVEN CENTRE

Stratumsedijk 23-D
5611 NA Eindhoven

Tel. (040 ) 2121330
Fax (040) 2116593
E-mail: eindhoven@sandton.nl
Website: www.sandton.eu/eindhoven

Driesterren deluxe hotel Sandton Eindhoven biedt de gast een viersterren product en een vijfsterren beleving. Het hotel in Eindhoven staat midden in de samenleving en doet regelmatig iets terug voor de stad.

Hotel in centrum van Eindhoven

Wie op zoek is naar een comfortabel hotel in het centrum van Eindhoven, die kan stoppen met zoeken. Sandton Eindhoven Centre is van alle gemakken voorzien. Het hotel heeft een uitstekende bereikbaarheid, beschikt over alle moderne faciliteiten en biedt u een excellente service. Dit driesterren deluxe hotel voelt daarmee eerder aan als een vier- of vijfsterrenhotel.

Comfortabele kamers en zalen

Sandton Eindhoven Centre beschikt over 75 comfortabele en modern ingerichte kamers. In de Lounge geniet u van uw ontbijt, lunch of diner. Het hotel is uw ideale uitvalsbasis voor (zakelijke) evenementen en vergaderingen. Of dat nu een bedrijfs- of kerstborrel is, of een presentatie van de jaarcijfers; ontvang uw gasten in één van de ruime zalen en laat uw meeting volledig aan Sandton over.

Persoonlijke service

De persoonlijke service van het hotelpersoneel verrast u op ieder moment van de dag. In de vorm van een heerlijk kopje koffie tijdens uw wake-up call, of simpelweg door een vriendelijke glimlach en behulpzame houding 24/7. Wat er ook gebeurt, de gast staat altijd centraal. Het leverde Sandton Hotels  dit jaar de Passionate Customer Award op.

Zakenhotel

Sandton Eindhoven Centre zorgt voor een aangenaam zakelijk verblijf. Door haar gunstige ligging in het centrum van Eindhoven, maar ook door de aanwezigheid van een parkeergarage, verschillende meetingrooms en gratis draadloos internet (Wi-Fi) door het hele hotel. Een rechtstreekse busverbinding met High Tech Campus en Genneper Parken, maakt de bereikbaarheid compleet. Voor een plezierig verblijf kiest u uit een comfortabele hotelkamer of één van de long stay appartementen.

Maatschappelijk betrokken

Sandton Eindhoven Centre staat midden in de samenleving. Het hotel vindt het belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij. En de stad Eindhoven in het bijzonder. Zo steunt Sandton Eindhoven Centre lokale goede doelen en evenementen. Daarnaast werkt het hotel samen met veel verschillende partijen. Restaurants bijvoorbeeld, maar ook het Van Abbemuseum en Strijp S.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!