SARS VERHUIZINGEN EN VERPAKKINGEN B.V.

Logo SARS VERHUIZINGEN EN VERPAKKINGEN B.V.

Graaf van Solmsweg 38
5222 BP 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 621 16 48
Fax (073) 622 06 10

E-mail: info@sars.nl
Website: www.sars.nl

Waar moet uw vracht naartoe?

Sars Verhuizingen & Verpakkingen B.V. uit ’s-Hertogenbosch zorgt ervoor dat uw waardevolle goederen op de juiste plaats van bestemming komen. Waar ook ter wereld. Sars Verhuizingen & Verpakkingen handelt veilig, betrouwbaar en bovenal snel. Het bedrijf beseft dat u uw spullen zo snel mogelijk wilt laten bezorgen. En zet dan ook alles op alles om dat op basis van een uitgebreide dienstverlening in weg, zee of luchttransport voor u te realiseren.

Sars: een allround erkende verhuizer

Sars Verhuizingen & Verpakkingen begon ooit met het vervoer van melkbussen tussen Kerkdriel en ’s-Hertogenbosch. Vandaag de dag geldt het bedrijf als een allround erkende verhuizer die van vele markten thuis is. Van opslag en vervoer tot transport en verhuizen. Tijdens de lange geschiedenis van de verhuizer is veel veranderd, al zijn sommige zaken nog altijd hetzelfde. Sars Verhuizingen & Verpakkingen is een familiebedrijf, met een team dat voor u graag de schouders eronder zet.

ISPM 15 verpakking als maatwerk

Dat enthousiasme merkt u bijvoorbeeld als het gaat om verhuisverpakkingen. Sars maakt deze op maat, met kisten en kratten die tegen een stootje kunnen. Uw goederen blijven veilig en droog tijdens het vervoer in de trucks en vrachtwagens. Bovendien werkt Sars volgens de ISPM 15 norm. Die staat voor een houten verpakking die overal ter wereld probleemloos doorgang vindt. Dankzij de ISPM 15 norm weet u dus zeker dat uw verpakking onderweg geen vertraging oploopt.

Geen omkijken naar machine verhuizingen

Het maatwerk door Sars ervaart u ook op het vlak van machineverhuizingen. Een vak apart, maar wel een vak waar Sars thuis in is. Het bedrijf gaat verder dan alleen verhuizen en kan uw machines demonteren en monteren. Met Sars heeft u geen omkijken naar machine verhuizingen. En dat is dan ook precies wat het bedrijf u biedt: flexibiliteit om te ontzorgen.  

Vervoer en transport naar elke locatie

Wellicht denkt u bij vervoer en transport in eerste instantie wat dichter bij huis. Maar wat als het gaat om vervoer en transport naar het buitenland? Binnen Europa of zelfs daarbuiten? Ook dan levert Sars uw goederen snel en veilig af, waarbij het bedrijf eventueel ook de overslag verzorgt. Die dienstverlening, dat is Sars ten voeten uit. Het bedrijf staat als transportbedrijf en erkende verhuizer op elk moment voor u klaar. Om vervolgens razendsnel voor u te schakelen.

Interview met de onderneming

Foto: Michel Sars, directeur Sars Verhuizingen & Verpakkingen De geschiedenis van Sars Verhuizingen gaat terug tot 1872. In dat jaar begint de familie Sars namelijk met het vervoeren van melkbussen van Kerkdriel naar Den Bosch. In de loop der jaren breidt het aantal diensten dat het bedrijf aanbiedt snel uit, en anno 2016 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een allround vervoerder. Van exportverpakkingen tot transport Sterk punt daarbij is dat het bedrijf alle diensten onder één dak biedt, schetst directeur Michel Sars, zelf alweer de vijfde generatie die aan het roer van het bedrijf staat. “Je hebt bedrijven die gespecialiseerd zijn in zeevrachten, bedrijven die zich hebben toegelegd op vervoer door de lucht, terwijl andere bedrijven zich exclusief richten op de douaneafhandeling en alles wat daarbij komt kijken. Bij ons vinden klanten al die diensten onder één dak, met één aanspreekpunt. Je merkt dat veel...

Volledig interview »