SAUCECOMPANY B.V.

Logo SAUCECOMPANY B.V.

Voltstraat 22
5753 RL Deurne
,br />Tel: (0493) 319191
E-mail: info@saucecompany.nl
Website: www.saucecompany.nl

Saucecompany Deurne | Smaakmakers voor elke maaltijd

Smaakmakers voor elke maaltijd, dát zijn de producten van Saucecompany in Deurne. We produceren sauzen, marinades en dressings in alle geuren, kleuren en smaken. De producten worden op klantspecificatie geproduceerd of op basis van door Saucecompany ontwikkelde persoonlijke recepturen.

We kunnen het product afvullen in allerlei soorten verpakkingen en volumes. Met een eigen ontwikkelingsafdeling, professioneel productieproces en persoonlijke begeleiding produceren wij met veel passie al 16 jaar foodgerelateerde producten voor onze klanten. De productie, installaties en de locatie voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Producten

Onze mogelijkheden zijn eindeloos! We kunnen allerlei soorten koude en warme sauzen, dressings en marinades voor je produceren. Ook als je interesse hebt in het ontwikkelen van een nieuw product, willen we graag samen kijken naar de mogelijkheden en je specifieke wensen. Daarnaast kunnen we ook aangeleverde producten afvullen in de gewenste verpakking.

Private label

Saucecompany produceert uitsluitend voor derden! Heb je een idee, een concept, een recept, of al een perfect product? We behandelen iedere opdracht met aandacht. Onze inkoop is onafhankelijk en voordelig door grote, gecombineerde volumes. Onze productie verloopt volgens de strengsteveiligheidseisen. Daarnaast verpakken en distribueren wij de producten naar wens.

Productontwikkeling

Ben je op zoek naar een bepaalde saus, marinade of dressing voor je producten? Wij helpen je graag om deze te ontwikkelen. Je kunt eigen ingrediënten aanleveren waarmee wij een uniek recept maken. In onze professionele keuken werkt ons ontwikkelingsteam aan je producten. Elk product wordt ontwikkeld en beheerd in overeenstemming met jouw specifieke voorkeuren. We werken met proefmonsters, die vervolgens indien nodig aangepast worden om volledig aan je wens te voldoen.

Kwaliteit & Veiligheid

De kwaliteit met betrekking tot de voedselveiligheid moet volgens ons altijd tip top in orde zijn. Daarom stellen we de hoogste eisen aan ons productieproces, de installaties en onze locatie.

Hebben we dezelfde smaak?

Een dynamische omgeving, je- en jijcultuur met volop doorgroeimogelijkheden. Zo zetten we dagelijks ons in om het beste voor onze klanten te maken. Voor onze klanten willen we allemaal ’t beste. Ontwikkelen, produceren en op tijd leveren.

We hebben diverse vacatures. Heb jij dezelfde smaak? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op een van onze openstaande functies. Meer informatie vind je op onze website.