SCHAYK V.O.F., VAN

Pater van den Elsenlaan 21
5462 GG Veghel

Tel. (0413) 292894
Fax (0413) 291345

Website: www.vanschaykvof.nl
E-mail: mail@vanschaykvof.nl

Van Schayk V.O.F. administratie- en belastingadvieskantoor

Als mkb`er in Zuid-Oost Brabant uw administratie en belastingzaken in handen van een betrokken administratie- en belastingadvieskantoor? Van Schayk V.O.F. in Veghel is uw partner, met actuele kennis van boekhouden, personeels- en salarisadministratie, jaarrekeningen en fiscaal advies. Het familiebedrijf met het NOAB keurmerk ondersteunt sinds 1991 ondernemers met hun eenmanszaak, BV of holding.

Beter ondernemen

“De ondernemer verder helpen, zónder op zijn stoel te gaan zitten. Dat doen wij” zegt Kees van Schayk, oprichter en eigenaar van het administratie- en belastingadvieskantoor met tien medewerkers. “Om uit te leggen, wat onze toegevoegde waarde is, leen ik graag de slogan van een bekende bierbrouwer. Ik heb ervan gemaakt: ‘vakmanschap én ondernemerschap is meesterschap.’” Want terwijl de ondernemers voor wie Van Schayk werkt, goed zijn in hun vak, helpt het administratie- en belastingadvieskantoor hen om beter te ondernemen met vier samenhangende diensten:

  1. Administratie (boekhouden)
  2. Personeels- en salarisadministratie (lonen en contracten)
  3. Jaarrekening (IB-aangifte)
  4. Fiscaal advies (Btw-aangiftes)

Kees van Schayk: “De zzp´ers en mkb´ers voor wie we werken, overigens uit allerlei branches, zijn goed in hun vak. Door regelmatig met hen te praten en zaken te signaleren in hun administratie, zijn we voor deze ondernemers een sparringpartner op administratie - en fiscaal gebied. We zitten niet tegenover de ondernemers, maar naast hen. En behalve kennis van zaken hebben we brede schouders om op uit te huilen als dat nodig is.”

Administratie en belastingadvies voor MKB

Het administratie- en belastingadvieskantoor uit Veghel is flexibel inzetbaar.
Van Schayk V.O.F. is o.a. actief voor:

  • Advieskantoren
  • Bouw
  • Detailhandel
  • Medische sector
  • Paramedische sector
  • Zzp`ers in dienstverlening

Vanuit Veghel werkt Van Schayk V.O.F. voor bedrijven binnen een cirkel van 50km rondom Veghel.

NOAB

Van Schayk V.O.F is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Het keurmerk is eind 2014 voor vijf jaar verlengd. Dit lidmaatschap waarborgt up-to-date vakkennis op het gebied van fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving. Via NOAB houdt Van Schayk V.O.F. haar kennis actueel en informeert cliënten via de http://www.vanschaykvof.nl/ en http://www.facebook.com/Administratiekantoor.van.Schayk over ontwikkelingen zoals wijzigingen in het belastingstelsel.

Afspraak maken

Interesse in de betrokken Brabantse werkwijze van Van Schayk V.O.F. administratie- en belastingadvieskantoor? Maak een afspraak via 0413 – 292 894 of mail naar mail@vnaschaykvof.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!