home » bedrijven »

SCHUPPEN REKLAME, VAN

Wiltonstraat 22, 3905 KW Veenendaal
Postbus 1019, 3900 BA Veenendaal

Tel. (0318) 510089
Fax (0318) 520279
E-mail: info@schuppen.nl
Website: www.reklamevanschuppen.nl

Van Schuppen LICHTREKLAME
Van Schuppen levert al vele jaren alle lichtreclames die u kunt bedenken. We produceren en ontwerpen zelf. Niet alleen lichtbakken op maat, maar ook neonreclames. Daardoor kunnen wij 100 % garant staan voor de kwaliteit. Bovendien installeren we zelf en uiteraard zorgen we voor het onderhoud, zodat uw lichtreclame optimaal zijn werk doet. We hebben een enorme ervaring, de juiste vakmensen en hebben zeer tevreden relaties in het hele land.

Van Schuppen COMMUNICATIE & PR
Reklamecentrum van Schuppen is een bedrijf van denkers en doeners. U maakt uw wensen kenbaar en wij maken er een perfect verhaal van. Het bedenken en maken van een advertentie-campagne kunt u aan ons overlaten. Wij bouwen websites die gezien worden, we zorgen voor flitsende neonreclames en voor reclameborden waar u ze nodig heeft. Bovendien werken we samen met allerlei specialisten zoals fotografen en tekstschrijvers. Daardoor kunt u ook volledige communicatietrajecten bij ons neerleggen. Van perscampagne tot brochure of bedrijfsevenement. We regelen het, precies volgens afspraak.

Van Schuppen NEON
Onze eigen neonglas-blazerij is een van onze waardevolle troeven.
Er zijn vrijwel geen neonglasblazers meer. De opleiding kost vele jaren. Wij hebben de eer een glasblazer van topkwaliteit in huis te hebben. Neonreclame heeft voordelen boven gewone lichtreclame. Er zijn meer mogelijkheden, de lichtopbrengst is bijzonder hoog, goede neon gaat wel dertig jaar mee en het stroomgebruik is bescheiden. Neon is een fantastisch product met unieke mogelijkheden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!