SECPRO B.V.

Logo SECPRO B.V.

Dubloen 11
5751 PX Deurne

Tel. 085-9020167

E-mail: info@secpro.eu
Website: www.secpro.eu

SecPro: uw adviseur en leverancier voor beveiligingsproducten

SecPro BV, gevestigd op het industrieterrein Rijt Oost in Deurne, is een B2B adviesburo en technische groothandel in beveiligingsproducten op het gebied van brand- en inbraakdetectie, camera- en toegangscontrole- en intercomsystemen.

Veiligheid voorop, brand is levensbedreigend!

In de verstreken decennia zijn gebouwen door toepassing van verbeterde materialen alsmaar brandveiliger geworden. Deze verandering heeft er ook voor gezorgd dat mensen zich steeds minder bewust zijn van de risico’s op het ontstaan van brand. Door strengere wetgeving is de hoeveelheid brandbaar materiaal (vuurbelasting) van de constructie weliswaar verlaagd, de vuurbelasting en brandbaarheid van de inrichting in een gebouw zijn echter toegenomen. Denk hierbij vooral aan de synthetische en makkelijk ontvlambare materialen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld gordijnen en meubels als ook aan de vele kunststoffen en elektronische apparatuur in onze huizen of overige gebouwen. Voor o.a. woningen, winkelpanden, kantoren, zorginstellingen, logiesgebouwen en dierenverblijven, situaties waar een 100% focus op het uitbreken van brand ontbreekt, zijn daarom verschillende oplossingen voor het tijdig waarnemen van een brand beschikbaar. Het vroegtijdig detecteren maar nog belangrijker, het snel alarmeren verhoogt de brandveiligheid voor mens en dier.

SecPro BV doet meer!

SecPro BV staat voor advies en technische kennis op hoog niveau en is leverancier van producten van gerenommeerde fabrikanten, die met bewezen technieken en innovaties zorgen voor optimale kwaliteit en veiligheid. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een deskundig advies en antwoorden op uw vragen. Een tevreden klant is ons gezamenlijk doel. Als adviesburo en technische groothandel begeleiden wij u als installateur bij projecten, inbedrijfstelling, certificeren, opleiding van uw technici en marketing. Wij staan voor u klaar met onze helpdesk en bieden een snelle levering van producten uit voorraad. Als erkend branddetectiebedrijf kunnen wij zorgdragen voor de certificering van brandmeldinstallatie(s). Een belangrijk onderdeel voor certificering is de aanwezigheid van een z.g. “Programma van Eisen” en het juiste basisontwerp welke wij beide voor het object kunnen opstellen. Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en de actuele normen op het gebied van brandbeveiliging, zodat een installatie altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Uw Branddetectiebedrijf

Als adviesburo en technische groothandel weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn. SecPro BV heeft daarom een BMI-2011 certificering, uitgevoerd door het landelijk Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en is daarmee uw partner voor levering, oplevering, certificering en onderhoud van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Door ruime ervaring met uiteenlopende projecten bent u bij  ons zeer betrokken team altijd verzekerd van een deskundig en gedegen advies.

Beveiligen doen we samen!

Het continu delen van kennis is een belangrijk uitgangspunt in deze tijd van snelgroeiende technologie. Om deze reden verzorgen wij regelmatig technische trainingen over uiteenlopende producten binnen ons assortiment, met als specialisme brandmeld- en inbraakdetectie. Voor trainingen of seminars op locatie, afgestemd op uw specifieke wensen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze website of neem contact met ons op, wij nemen graag alle vragen met u door!