home » bedrijven » Bouw »

SIEMONS GRONDWERKEN & TRANSPORT B.V.

Logo SIEMONS GRONDWERKEN & TRANSPORT B.V.

Essenseweg 19
4709 BK Nispen

Tel. (0165) 365685
Fax (0165) 365659

E-mail: info@jacksiemons.nl
Website: www.jacksiemons.nl

Siemons

Siemons Grondwerken & Transport is het vertrouwde adres op het gebied van grondwerken en transport in Midden- en Zuid-Nederland en België. Het bedrijf kan gehele of gedeelten van uw civiele projecten voor u uit handen nemen.

Meer dan 30 jaar kwaliteit

Het bedrijf van Jack Siemons staat al meer dan 30 jaar garant voor kwalitatief werk binnen de GWW-sector (grond-, weg-, en waterbouw). En dat tegen een uitstekende prijs. Siemons Grondwerken & Transport bewaakt deze kwaliteit met moderne machines, gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, en door haar afspraken altijd na te komen.

Civieltechnische en totaalprojecten

Een modern grondverzet- en transportbedrijf regelt tegenwoordig meer dan alleen het afgraven en verplaatsen van zand en grond. Daarom is Siemons Grondwerken & Transport uw complete partner op het gebied van civiele techniek. Mede door het uitgebreide machinepark en ervaren, gemotiveerd en opgeleid personeel kan Siemons Grondwerken & Transport u op grote en kleine multidisciplinaire civiele projecten van A tot Z volledig ontzorgen.

Eigen materiaal en materieel

Van graafwerkzaamheden tot bestratingen en van sloopwerk tot transport, het bedrijf uit Nispen voert ze allemaal uit en maakt daarbij gebruik van eigen materiaal en materieel, dat onder andere bestaat uit kraanauto’s, containerauto’s, mobiele graafmachines, mini,- & midigravers en een grondzuigwagen voor specialistische werkzaamheden. Uiteraard worden al deze machines bediend door eigen goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Gaat u zelf aan de slag en heeft u graag de beschikking over professionele bouwmachines met ervaren personeel? Siemons verhuurt een groot deel van haar machinepark tegen gunstige tarieven.

Transport

Als grondverzet- en transportbedrijf richt Siemons zich onder meer op het uitvoeren van diverse soorten transportwerkzaamheden, variërend van het vervoeren van allerlei bouwstoffen en bestratingsmaterialen tot het transport van groot en klein grondverzetmaterieel. Ons uitgebreide materieelpark bestaat onder andere uit knijperwagens en trekker-oplegger combinaties in de vorm van kiptrailers en diepladers. Hierdoor zijn wij goed in staat om transportklussen uit te voeren op zowel kleine als grote afstanden.

Bestratingsmaterialen en bouwstoffen

Siemons biedt eveneens een divers aantal producten aan, variërend van verschillende soorten grondstoffen tot bestratingsmaterialen. Betonstraatstenen, gebakken klinkers, ophoogzand, kinderkoppen, straat- en trottoirkolken, u vindt ze allemaal bij Siemons Grondwerken & Transport. Bent u toch op zoek naar nieuwe of andere materialen, dan regelt Siemons dat voor u.

Gladheidbestrijding

Ook voor het verhelpen van winterse ongemakken bent u bij Siemons Grondwerken & Transport aan het juiste adres. Met de goed uitgeruste wintervloot aan zoutstrooimachines en sneeuwschuivers dat 24/7 voor u klaarstaat, kunt u met een gerust hart deze winterwerkzaamheden op uw wegen en (industrie- en bedrijfs-)terreinen aan Siemons overlaten.

De waarden van Siemons

Bij Siemons staan kwaliteit, behulpzaamheid en veiligheid voorop. Om de kwaliteit en veiligheid binnen ons bedrijf te waarborgen, beschikt het bedrijf over de certificaten van ISO 9001 en VCA Petrochemie. Daarnaast vindt Siemons het belangrijk om te denken aan de toekomst. Het is met deze reden dat Siemons een erkend leerbedrijf is voor Transport Logistiek Nederland (TLN) en grondwerken (Fundeon).